ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΛΛΑΔΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life: Τριανταφυλλίδης Μ. υποψήφιος ελληνικής ομοσπονδίας βόλεϊ “Αποδέχομαι το ντιμπέιτ και εμείς θα είμαστε μέσα στο γήπεδο”(βίντεο)

Ο πρώην διεθνής πετοσφαιριστής με ρεκόρ τίτλων, προπονητής και manager κ. Τριανταφυλλίδης Μιχάλης που ανακοίνωσε το προηγούμενο διάστημα ότι πρόκειται να είναι υποψήφιος για την προεδρία της ελληνικής ομοσπονδίας πετοσφαίρισης ήταν καλεσμένος στο ράδιο web tv Avena 97,7 και στην εκπομπή Volley Life την Τριτη 23 Φεβρουαρίου.

Αφορμή της υποψηφιότητας της προεδρίας του στάθηκε το γεγονός ότι ένιωσε προσβεβλημένος γιατί εξαιτίας της πανδημίας διαφωνούσε με τη διαχείριση ορισμένων καταστάσεων και θα ήθελε να έχει βήμα ώστε να μπορεί να τοποθετείται δημόσια.

Το όραμα του είναι να αποκτήσει το ελληνικό βόλεϊ δικά του ιδιόκτητα προπονητήρια.

Επίσης, πιστεύει ότι ο ίδιος μαζί με τους συνεργάτες του μπορεί να εμπνεύσει κόσμο να έρθει στα γήπεδα, όπως τον ενέπνευσαν και αυτόν στο παρελθόν, με σκοπό τα παιδιά που θα οδηγηθούν στα γήπεδα να καταλάβουν ότι πηγαίνουν εκεί για να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι. Ο ίδιος θέλει να βοηθήσει να υπάρξει η ανάπτυξη όλης της γκάμας των αθλητών και να δοθούν κίνητρα, ιδέες, εμπνευστές και προπονητές σε όλες τις ηλικίες.

Για τους συνεργάτες του είπε,  ότι θέλει να τον χρησιμοποιούν και όχι να τους χρησιμοποιεί. Πρόκειται να είναι πολύ προσεκτικοί, γιατί σκοπό  έχουν να επιτύχουν τους στόχους τους. Ακόμη, θέλουν να είναι καλοί γνώστες των οικονομικών και να είναι πεντακάθαροι σε όλα. Επίσης,  ως διοίκηση θα είναι περισσότερο στα γήπεδα και κοντά σε όλους τους αθλητές και τους προπονητές και θα είναι περισσότερο της φόρμας και λιγότερο της γραβάτας.

Ακόμη,  τόνισε ότι είναι επιτέλους η ώρα να μιλάμε την ίδια προπονητική γλώσσα. Πρέπει και μπορούμε να αποκτήσουμε σχολή του βόλεϊ και του beach volley, είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τον προπονητή της Εθνικής ομάδος πιστεύει ότι πρέπει να είναι πλήρως απασχόλησης και να είναι αποκλειστικά αφοσιωμένος στην παρακολούθηση των αθλητών, στην κλήτευση των καλύτερων και των προπονητικών σχεδιασμών.

Σε μια πιθανή πρόσκληση του ίδιου  και του συνυποψηφίου του κ. Καραμπέτσο για μια κατ’ αντιπαράθεση των προτάσεων και προγραμμάτων τους, ο ίδιος ειναι πολυ θετικός και θα επιθυμούσε και από τον συνυποψήφιό του να αποδεχθεί την πρόσκληση και να ανταλλάξουν δημόσια τις απόψεις τους για το μέλλον του ελληνικού βόλεϊ. 

Τέλος,  επισήμανε, ότι θα επιμείνουν σαν διοίκηση στον θεσμό του mentoring των κορυφαίων αθλητών.

Περισσότερα δείτε στο βίντεο:

 

Απάντηση