ΑΘΛΗΤΙΚΑΔΙΕΘΝΗΕΙΔΗΣΕΙΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στο κελί θα περάσει τη νύχτα ο Χάρι Μαγκουάιρ – Το Σάββατο στον εισαγγελέα (βίντεο)

Στο κελί θα περάσει τη νύχτα ο Χάρι Μαγκουάιρ – Το Σάββατο στον εισαγγελέα (βίντεο)

O αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να απολογηθεί αύριο το πρωί στον Εισαγγελέα – Δείτε βίντεο από τη μεταγωγή του στο αστυνομικό τμήμα της Σύρου

Στο Αστυνομικό Τμήμα της Σύρου βρίσκεται ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος συνελήφθη χθες στη Μύκονο για επίθεση σε βάρος αστυνομικών τα ξημερώματα.

Τα μέτρα ασφαλείας που είχαν ληφθεί κατά τη διάρκεια της μεταγωγής του ήταν δρακόντεια. Δείτε το βίντεο syrostoday.gr

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ αναμένεται να απολογηθεί αύριο το πρωί στον Εισαγγελέα της Σύρου.

«Βρίσκεται εν εξελίξει η αυτόφωρη διαδικασία. Eίναι σε άριστη κατάσταση ο ποδοσφαιριστής. Θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα αύριο το πρωί. Σας το δηλώνω επίσημα όλα βαίνουν καλώς. Ο Μαγκουάιρ αρνείται τις κατηγορίες που του έχουν προσάψει. Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ξεμπερδέψουμε αύριο» δήλωσε στο gazzetta.gr ο δικηγόρος που έχει την υπεράσπιση του διάσημου ποδοσφαιριστή.

Δείτε το βίντεο του mykonosvoice.gr που φέρεται να απεικονίζει τον καυγά που έγινε χτες βράδυ στη Μύκονο.

 

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας ο Μαγκουάιρ προσπάθησε να «λαδώσει» τους αστυνομικούς για να μην προχωρήσει η σε βάρος του δικογραφία.

Η περιπέτεια για τις αρχές για τον κεντρικό αμυντικό της Γιουνάιτεντ ξεκίνησε όταν αστυνομικοί προσπάθησαν να χωρίσουν δύο ομάδες Άγγλων που τσακώνονταν.

Η μία ήταν η παρέα του διάσημου ποδοσφαιριστή, στην οποία ήταν επίσης ο συμπαίχτης του Μπράντον Γουίλιαμς και ο σταρ του Love Island Κρις Χιούζ. Η άλλη ήταν μία παρέα Αγγλων που ενόχλησαν τις κοπέλες που  συνόδευαν οι ποδοσφαιριστές. Αυτή ήταν και η αιτία που άναψαν τα αίματα.

Δείτε βίντεο με τον Χάρι Μαγκουάιρ να διασκεδάζει το βράδυ της Πέμπτης στη Μύκονο:

 

Δείτε βίντεο με τον Χάρι Μαγκουάιρ σε πάρτι το απόγευμα της Πέμπτης στη Μύκονο:

 

Όταν οι αστυνομικοί παρενέβησαν για να σταματήσει ο καβγάς, τρία άτομα από τη μια παρέα των Άγγλων – ο Μαγκουάιρ, ο αδερφός του και ένας φίλος τους –  επιτέθηκαν στους άνδρες της ΕΛΑΣ και λεκτικά και ασκώντας σωματική βία. Για την ακρίβεια, ένας από την παρέα του ποδοσφαιριστή γρονθοκόπησε αστυνομικό.

Αποτέλεσμα ήταν οι αστυνομικοί να προσαγάγουν τους τρεις Άγγλους – ανάμεσά τους και τον κεντρικό αμυντικό της Γιουνάιτεντ – στο αστυνομικό τμήμα Μυκόνου.

Ακόμα και εκεί, όμως, οι τρεις προσαχθέντες συνέχισαν να προκαλούν ενώ επιτέθηκαν και χτύπησαν τρεις αστυνομικούς με αποτέλεσμα να συλληφθούν.

Δείτε τον Χάρι Μαγκουάιρ το βράδυ της Πέμπτης να διασκεδάζει στα Ματογιάννια με οπαδούς που τον αναγνώρισαν και άρχισαν να τραγουδούν μετατρέποντας τα στενά σε μίνι κερκίδα.

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας έχει ως εξής:

Συνελήφθησαν σήμερα (21 Αυγούστου 2020) στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού τμήματος Μυκόνου, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 27, 28, και 29 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων – δικαστικών λειτουργών, απείθειας, σωματικής βλάβης, εξύβρισης και απόπειρας δωροδοκίας υπαλλήλου.

Ειδικότερα, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες περιπολούντες αστυνομικοί σε περιοχή της Μυκόνου επενέβησαν και εξομάλυναν διένεξη μεταξύ πολιτών, ωστόσο τρεις αλλοδαποί εμπλεκόμενοι στο περιστατικό στράφηκαν εναντίον τους, εξυβρίζοντας και χτυπώντας έναν αστυνομικό με γροθιές.

Οι τρεις αλλοδαποί οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου, όπου κατά την άφιξή τους αντιστάθηκαν σθεναρά, απωθώντας και χτυπώντας τρεις αστυνομικούς.

Στη συνέχεια ένας από τους συλληφθέντες αποπειράθηκε να προσφέρει χρήματα ώστε να μην ολοκληρωθεί η διαδικασία σε βάρος τους.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

Σε ανακοίνωσή της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφέρει για το περιστατικό:

«Ο σύλλογος είναι ενήμερος για επεισόδιο στο οποίο εμπλέκεται ο Χάρι Μαγκουάιρ και συνέβη στη Μύκονο το προηγούμενο βράδυ. Επικοινωνήσαμε με τον Χάρι, ο οποίος συνεργάζεται πλήρως με τις ελληνικές αρχές. Σ’ αυτό το χρονικό σημείο δεν θα υπάρξει άλλο σχόλιο».

 

 

 

Απάντηση