ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Άγγιξαν επική ανατροπή οι παγκορασίδες της πετοσφαίρισης του Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΆΝΔΡΕΙΑΣ που έπαιξαν με την ομάδα Μίλωνας Γιαννιτσών.

Οι παθιασμένες παγκορασίδες του τμήματος πετοσφαίρισης του Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΆΝΔΡΕΙΑΣ ήρθαν αντιμέτωπες με την ομάδα Μίλωνας Γιαννιτσών αγγίζοντας επική ανατροπή και προσπαθώντας να γυρίσουν ένα χαμένο παιχνίδι.

Παρουσίασαν δύο “πρόσωπα”. Στα δύο πρώτα σετ η ομάδα μας ασύνδετη και με λάθη στο παιχνίδι της. Ο Μίλων κάνοντας ένα πολύ καλό παιχνίδι κατέκτησε αυτά τα σετ με 25-12 και 25-14.

Κι ενώ όλα έμοιαζαν τελειωμένα, ξαφνικά η εικόνα άλλαξε. Ο εγωισμός, το πάθος και το πείσμα των μικρών αθλητριών μας λειτούργησε. Η απόδοσή τους ανέβηκε κατακόρυφα σε όλους τους τομείς, επίθεση – άμυνα – σερβις.

Αποτέλεσμα ήταν να φτάσουν εύκολα στην ισοφάριση των σετ σε 2-2 με 16-25 και 22-25.

Έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στο ταϊ-μπρέικ. Αμφίρροπο και το πέμπτο σετ όπου οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ μέχρι το 10-10. Κάπου εκεί, λίγο η κούραση από την υπέρ προσπάθεια, λίγο η απειρία, η νίκη πήγε στην ομάδα των Γιαννιτσών.

Παρόλα αυτά η ομάδα μας εκτός από το βαθμολογικό κέρδος τους ενός πόντου, κέρδισε “ψυχολογία” και πλούσιες εμπειρίες για το μέλλον απέναντι σε έναν παραδοσιακά ισχυρό αντίπαλο!

ΣΕΤ : 25-12, 25-14, 16-25, 22-25, 15-10
Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ :
Παπαδήμα Νάσια, Παπαζήση Αλεξάνδρα, Μαλαμογλου Άρτεμης, Τρύπου Έλσα, Παπαεμμανουήλ Έφη, Μάρτου Κατερίνα, Τσέρι Τζεσι, Γιοβανοπουλου Ελενη, Παπανικολάου Μαρία
Προπ.: Σταυρόπουλος Γιάννης

Απάντηση