ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δημήτρης Συρόπουλος,για Κώστα Ναλμπάντη: Θα προτιμούσα να παρέμενε.Στηρίζω την απόφασή του και υπόσχομαι να επιτελέσω τα καθήκοντά μου.

 

Δημήτρης Συρόπουλος,για Κώστα Ναλμπάντη: Θα προτιμούσα να παρέμενε.Στηρίζω την απόφασή του.Υπόσχομαι να επιτελέσω τα καθήκοντά μου.

Μετά την παραίτηση του Κώστα Ναλμπάντη δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Αλεξάνδρειας στη θέση του, αναλαμβάνει ο Δημήτρης Συρόπουλος.

Ο κ. Συρόπουλος  διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος την πενταετία 2014 – 2019 και στην εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου κατέλαβε την 5η θέση η οποία όμως λόγω του εκλογικού νόμου δεν του έδινε τη δυνατότητα εκλογιμότητας.

Έτσι λοιπόν μετά την παραίτηση του κ. Ναλμπάντη, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσω επιστολής το απόγευμα της Δευτέρας 27/1 κατά την διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου,την θέση του πλέον καταλαμβάνει ο Δημήτρης Συρόπουλος.

Όταν δε έγινε γνωστό επικοινωνήσαμε μαζί του και σε κουβέντα φιλική που είχαμε μας είπε, ότι θα προτιμούσε να παρέμενε στη θέση του ο Κώστας Ναλμπάντης. Όμως κατανοεί απόλυτα και στηρίζει την απόφασή του. Ο ίδιος δε από δω και στο εξής θα προσπαθήσει να επιτελέσει τα καθήκοντά που του έχει ορίσει ο λαός όσο το δυνατόν καλύτερα προς όφελος της κοινωνίας του δήμου Αλεξάνδρειας.

Απάντηση