ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Την Καβάλα θα υποδεχθεί το Σάββατο το μεσημέρι η ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.

Την Καβάλα θα υποδεχθεί το Σάββατο το μεσημέρι η ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.

Στην προσπάθειά της να φτάσει στη νίκη που θα την διατηρήσει στην προνομιούχο δυάδα της κορυφής, ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Γεωργιάδης δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Αλέξη Βεργώνη που είναι τιμωρημένος και τον Σταύρο Πεταυράκη που είναι τραυματίας. Στον αντίποδα, ο προπονητής της Βέροιας μπορεί να υπολογίζει στους Πολύζο και Μουχάλη που εξέτισαν τις ποινές τους αλλά και τον Πολίτη που αποκτήθηκε τον Γενάρη.

Μιλώντας για το ματς κόντρα στην Καβάλα, ο προπονητής της Βέροιας Κώστας Γεωργιάδης τόνισε: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε την ιστορική ομάδα της Καβάλας. Προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του συγκεκριμένου αγώνα και να επανέλθει η ομάδα μας στα επιτυχή αποτελέσματα που θα μας φέρουν ακόμα πιο κοντά στο μεγάλο μας στόχο! Ευελπιστώ να μοιραστούμε με τον κόσμο της Βέροιας άλλη μια νίκη για την ομάδα μας!».

Αγωνιστικά, η προετοιμασία της Βέροιας ολοκληρώθηκε την Παρασκευή. Αμέσως μετά την τελευταία προπόνηση ο κ. Γεωργιάδης ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα η οποία αποτελείται από τους: Βοσνιάδη, Λεφίδη, Κανούλα, Μουχάλη, Μπλέτσα, Χαντζάρα, Πολίτη, Μαραγκό, Στάμου, Καραγιάννη, Ταΐρη, Μελικιώτη, Πολύζο, Μανιώτη, Μουρατίδη, Ζούρκο, Πέντα, Σιμόνι, Πασά.

Για το ματς του Σαββάτου, ο Λάμπρος Ταΐρης υπογράμμισε: «Πιστεύω ότι θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι. Εμείς θα πρέπει να μείνουμε πιστοί στο αγωνιστικό μας πλάνο, να επιβάλουμε από την αρχή τον ρυθμό μας, να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, ώστε να φθάσουμε στην πολύτιμη νίκη που θα μας διατηρήσει στις δυο προνομιούχες θέσεις. Πρέπει να έχουμε σταθερότητα στην απόδοσή μας και κάθε παιχνίδι να το βλέπουμε σαν τελικό. Όποιος έχει τις λιγότερες απώλειες θα έχει και τις περισσότερες πιθανότητες να τερματίσει στις δυο πρώτες θέσεις διότι στο πρωτάθλημα έμειναν μόνο δέκα ματς».

Comment here