ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Θρίλερ… και από ένα βαθμό για Ολυμπιακό Νάουσας και Αστέρα Τριποτάμου! (βίντεο & φωτο)

Για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’Ερασιτεχνικής ο ουραγός Ολυμπιακός Νάουσας φιλοξένησε τον φορμαρισμένο Αστέρα Τριποτάμου σε μια αναμέτρηση με έντονες στιγμές,γκολ,ανατροπές,αμφισβητούμενες φάσεις και εναλλαγές συναισθημάτων.

Με καλό ρυθμό ξεκίνησε το παιχνίδι και τις δυο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες στα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης,στο 2′ με τον Κατσαράκη απείλησαν οι γηπεδούχοι και στο 4′ ο Ισλάμι για τους φιλοξενούμενους,για να έρθει στο 5′ ο Αλμαλιώτης με κεφαλιά μετά από σέντρα και να βάλει τον Αστέρα σε θέση οδηγού από πολύ νωρίς πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της αναμέτρησης.Στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε για να έρθει το 22′ της αναμέτρησης και να αλλάξει το σκηνικό του αγώνα.Ο Μακρής από πλευράς Ολυμπιακού επιχείρησε πάσα στο συμπαίκτη του και τον Κίτσα Ευγ. με προβολή να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.Άτυχη στιγμή για τον έμπειρο Κίτσα Ευγ. καθώς σε καμιά περίπτωση δεν επιθυμούσε μια τέτοια εξέλιξη.Λιγοστές ευκαιρίες μέχρι την λήξη του ημιχρόνου και μετά την ισοφάριση του Ολυμπιακού και όλες για για τους φιλοξενούμενους.Στο 23 ο Πρασσάς ,στο 26′ και στο 34′ ο Μπουρδάνος προσπάθησαν να απειλήσουν χωρίς ωστόσο να το πετυχαίνουν.

Μόλις στο 1′ της επανάληψης και στο 46′ ο Μακρής μετά από εξαιρετική μπαλιά πάσα του συμπαίκτη του νίκησε τον Οβεζίκογλου βάζοντας τον Ολυμπιακό αυτή την φορά σε θέση οδηγού κάνοντας πολύ νωρίς την ολική ανατροπή.Πίεσε στην συνέχεια για την ισοφάριση ο Αστέρας Τριποτάμου με τον Σάκη Παγγούρα να ανακατεύει την τράπουλα και να ψάχνει τρόπους να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα.Στο 72′ το κατάφερε με τον Μπουρδάνο μετά από ωραία προσωπική ενέργεια σούταρε και νίκησε τον τερματοφύλακα Τσιμπούλα.Η συνέχεια είχε τα μόνα στοιχεία που έλειπαν από την αναμέτρηση,ένταση,διαμαρτυρίες και αμφισβητούμενες φάσεις.Για δυο περιπτώσεις διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι καθώς στο 85′ ο Παπαδόπουλος Κ. φαίνεται να ανατρέπεται μέσα στην περιοχή και τον διαιτητή Κωστούλη να συνεχίζει το παιχνίδι και στο 93′ τον βοηθό Λαζάρου να υποδεικνύει παράβαση ακυρώνοντας το γκολ του Τριποτάμου,απόφαση που σήκωσε και τις ποιο έντονες διαμαρτυρίες.

Τελικό αποτέλεσμα : Oλυμπιακός Νάουσας 2-2 Αστέρας Τριποτάμου

Συμπέρασμα : Δύσκολο να πούμε για το εάν ήταν δίκαιο η άδικο το αποτέλεσμα της σημερινής αναμέτρησης,πολλές και δύσκολες στιγμές για τους διαιτητές της αναμέτρησης ήταν αυτές που μας κάνουν να δυσκολευτούμε να πούμε με ασφάλεια την γνώμη μας.

MVP Αστέρας Τριποτάμου ( Μπουρδάνος Α.):Μια ακόμη καλή εμφάνιση για τον επιθετικό του Αστέρα Τριποτάμου καθώς πέρα από τον γκολ που πέτυχε και επέτρεψε στην ομάδα του να μην γνωρίσει την ήττα,ήταν αυτός που δημιούργησε και τα περισσότερα προβλήματα στον αντίπαλο.Σε ένα παιχνίδι που πολύ δύσκολα βγάζεις τον πρωταγωνιστή ο Μπουρδάνος κατά την άποψη μας ήταν αυτός που με μικρή διαφορά δικαιούται τον άτυπο τίτλο του MVP.

Διαιτητές: Kωστούλης – Τσιουγγάρης – Λαζάρου

Συνθέσεις :

Ολυμπιακός Νάουσας (Βαρβέρης Κ.) : Τσιμπούλας,Μπλιάτκας,

Κατσαράκης,Κων/νίδης,Μήτσικας Α.(45’Κων/νιδης Π.),

Σαράφης,Καραμπινέσης,Μπρούκι,Παπαπέσιος,

Σαμαράς (45’Μήτσικας Α.),Μακρής (84′ Σεπιτάνος)

Αστέρας Τριποτάμου (Παγγούρας Σ.) :Οβεζίκογλου,Βουδούρης,

Αλμαλιώτης,Τσίλης Δ.,Τσίλης,Roko,

Φωτιάδης (79’Σιούτης),Μπουρδάνος,Κίτσας,Ισλάμι,

Πρασσάς (58’Παπαδόπουλος).

Στα θετικά : To avena.gr νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον Ολυμπιακό Νάουσας για την άψογη φιλοξενία του.

Στα αρνητικά :

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια-Σύνταξη:Mανώλης Πεχλιβανίδης

Δείτε φάσεις και γκολ:

Φωτορεπορτάζ:

Απάντηση