ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Έτοιμοι δήλωσαν οι πυγμάχοι της ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ στην πυγμαχική τους αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης (βίντεο-φωτο)

Το Σάββατο 14/9  απόγευμα στον χώρο του αμφιθεάτρου Αλεξάνδρειας και στο εξωτερικό Ρινγκ που ο αθλητικός σύλλογος ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ είχε στήσει για τις προπονήσεις των αθλητών του κατά την καλοκαιρινή περίοδο, πραγματοποιήθηκε  φιλική πυγμαχική αναμέτρηση των αθλητών του συλλόγου με τους πυγμάχους του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.

Ήταν ένα φιλικό τουρνουά προετοιμασίας ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσουν των αθλητών, αρχής γενομένης με το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων παμπαίδων και Κορασίδων που θα πραγματοποιηθεί από τις 10 Οκτωβρίου στην Ελευθερούπολη Καβάλας.

Οι πυγμάχοι της ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ αγόρια και κορίτσια δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό μπροστά στο κοινό της Αλεξάνδρειας και παρόλο ότι η προετοιμασία βρίσκεται στο αρχικό στάδιο, άφησε απόλυτα ικανοποιημένος τους προπονητές του συλλόγου Σάκη Κουζιώρτη και Τάσο Καμπάνη.

Οι πυγμάχοι που συμμετείχαν ήταν οι εξής.

Ευσταθιάδης Χρήστος .Μουρμούρας Χρήστος,Ζέρβας Χρήστος,Τσίγγος Βασίλης,Ξανθόπουλος Γιώργος,Χούχας Σωτήρης,Λάστυ Μανώλης,Αντωνίου Μαρία,Βαρσαμοπουλου Έρρικα και Παπουτσή Χαρά.

Ο αθλητικός σύλλογος ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ευχαριστεί τον προπονητή του ΠΑΟΚ Γιώργο Ελευθεριάδη, καθώς επίσης και όλους τους αθλητές που συμμετείχαν σε αυτήν την αναμέτρηση και τους εύχεται καλή πυγμαχική χρόνια χωρίς τραυματισμούς και με επιτυχίες.

Aκόμη ευχαριστεί τους διαιτητές Που αφιέρωσαν αφιλοκερδώς το απόγευμα του Σαββάτου για να βοηθήσουν τους αθλητές και τους συλλόγους και να επισημάνουμε  ότι η διαιτητής Σοφία Παπαποστόλου κατάγεται από την Αλεξάνδρεια.

Απάντηση