ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ομάδα μελών του ΚΑΠΗ,διαμαρτύρεται για την αντικατάσταση του προέδρου του ΟΠΑΚΟΜ Σάκη Παντόπουλο από τον Π.Γκυρίνη.

Κύριε δήμαρχε,

μετά λύπης μας πληροφορηθήκαμε την αντικατάσταση του προέδρου του ΚΑΠΗ ΟΠΑΚΟΜ  κυρίου Αθανάσιου Παντόπουλου από τον κύριο Ρεσινιώτη. Λυπούμαστε πολύ που πήρατε τον άνθρωπο, που ήταν η ψυχή του ΚΑΠΗ, που το οργάνωσε, το αγάπησε, το μεγάλωσε, που έδωσε την ψυχή του για να νιώθουμε εμείς, η τρίτη ηλικία, ότι έχουμε επιτέλους έναν Πρόεδρο που νοιάζεται για μας, που μας αγαπάει, που είναι κομμάτι από μας και τον πετάξετε στα αζήτητα.

Γιατί θελήσατε να αλλάξετε έναν άνθρωπο πετυχημένο, που έχει κάνει τόσα για σας, για το ΚΑΠΗ, για τους παιδικούς σταθμούς και μάλιστα λέτε ότι πέτυχε πολλά και είναι μέσα στην καρδιά σας.  Μάλλον αυτή η καρδιά μετρά άλλες παραμέτρους.

Επειδή λοιπόν ο κύριος Παντόπουλος ήταν είναι και θα είναι μέσα στη δική μας καρδιά και εξαιτίας του σας ξαναβγάλαμε Δήμαρχο, ζητάμε να ξανασκεφτείτε αυτή την αντικατάσταση. Να αναθεωρήσετε και να μας δείξετε, ότι μετράτε τη γνώμη μας και την ευημερία μας.

Οφείλουμε να δηλώσουμε ότι δεν έχουμε τίποτα προσωπικό εναντίον του κυρίου Ρεσινιώτη, δεν τον ξέρουμε, ούτε ξέρουμε, πώς θα λειτουργήσει. Ζητάμε, όμως, να παραμείνει ο κύριος Σάκης Παντόπουλος πρόεδρος, γιατί έδωσε πολλά από την ψυχή του, την τσέπη του και το χρόνο του, για να είμαστε εμείς δημιουργικοί, χαρούμενοι και ευτυχισμένοι.

Ζητάμε λοιπόν, να παραμείνει, γιατί είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι από εμάς.

Σκεφτείτε λοιπόν ξανά και αλλάξτε την απόφασή σας.

Η διαμαρτυρία αυτή προσυπογράφεται από τα παρακάτω μέλη του ΚΑΠΗ.

Ομάδα μελών του ΚΑΠΗ

Απάντηση