ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Χουρσουζίδης Τάσος: “Συνεχίζουμε με την ίδια φιλοσοφία”

 

Η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος συνεχίζει την ίδια πετυχημένη “συνταγή” με προπονητή τον Τάσο Χουρσουζίδη και αρκετά νεανικό σύνολο, στηριζόμενο και από ποδοσφαιριστές με εμπειρία.

Ο νεαρός ταλαντούχος τεχνικός μετά την περσινή άκρως επιτυχημένη χρονιά θα είναι και φέτος στο τιμόνι του Αστέρα καθώς η διοίκηση του συλλόγου ήρθε σε συμφωνία μαζί του με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο Τάσος Χουρσουζίδης πιστώνετε σε μεγάλο βαθμό την τιμητική 5η θέση που κατέλαβε η ομάδα στο περσινό πρωτάθλημα της Α’Ερασιτεχνικής και είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι ο ίδιος αλλά και οι άνθρωποι του συλλόγου φέτος θέλουν το βήμα παραπάνω.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομάδα του Πλατέος ήρθε και σε συμφωνία με τον Σαλτουρίδη Μπάμπη ο οποίος θα εκτελεί χρέη γυμναστή.

Το ράδιο avena είχε τηλεφωνική επικοινωνία με Τάσο Χουρσουζίδη και μας είπε τα εξής:

Πρώτα απ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τα μέλη της διοίκησης του Αγροτικού Αστέρα που από την περσινή σεζόν μου εξέφρασαν την εμπιστοσύνη αλλά και την επιθυμία τους για την ανανέωση της συνεργασίας μας και φετινή χρόνια. Ο Αστέρας είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο υγιή σωματεία στο στο νομό με αποτέλεσμα οι συνθήκες για έναν προπονητή αλλά και τους ποδοσφαιριστές να είναι ιδανικές και κατάλληλες για να εργαστούν στο σωματείο.Θα πρέπει και φέτος να υπάρχει η ίδια διάθεση και όρεξη για δουλειά από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο έτσι ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουμε θέσει. Με την ίδια φιλοσοφία αλλά προσθέτοντας και αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της ομάδας θα πορευτούμε και φέτος,με σκοπό να κάνουμε τους φίλους του Αστέρα χαρούμενους κάθε Σάββατο.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του συλλόγου:

Το Δ.Σ του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος ειναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή μας Χουρσουζίδη Τάσο..!!! Στο προπονητικό τιμ επίσης θα ενταχθεί και ο Σαλτουρίδης Μπάμπης ο οποίος θα εκτελεί χρέη γυμναστή..!!

Ρεπορτάζ:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Απάντηση