ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μεταγραφές με προφίλ… ανόδου για την Α.Ε Σχοινά!Γατόπουλος και Μουρατίδης τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα!

Σε δυο πολύ σημαντικές μεταγραφές προχώρησαν στην Α.Ε Σχοινά καθώς αποκτήθηκαν οι Λάζαρος Μουρατίδης και Γιάννης Γατόπουλος. Οι δύο παίκτες έχουν πλούσιες παραστάσεις και αναμένεται να βελτιώσουν σε μεγάλο επίπεδο την αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας του Σχοινά σε σχέση με την περσινή της παρουσία.

Ο Λάζαρος Μουρατίδης διακρίνεται για την αγωνιστικότητα και την ποιότητά του σαν ποδοσφαιριστής αλλά και σαν χαρακτήρας.Η εμπειρία του, θα δώσει λύσεις στην αμυντική θωράκιση της ομάδας όπως εκτιμούν οι άνθρωποι της Α.Ε Σχοινά.

Ο Μουρατίδης πέρσι ήταν από τους βασικούς συντελεστές στον Ολυμπιακό Λουτρού ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας,Ατρόμητο Διαβατού,Φίλιππο Μέσης και στην Νέα Γενεά Νικομήδειας.

Ο 35χρονός αμυντικός (γεν.24/7/1984) αποτελούσε την πρώτη επιλογή του τεχνικού της ομάδας Αλέξη Κατσάρα για την θωράκιση της αμυντικής γραμμής καθώς πιστεύει στις δυνατότητες του.

Η Α.Ε Σχοινά ήρθε σε συμφωνία μετά από εισήγηση του τεχνικού και με τον 30χρονο (γεν.17/8/1988) επιθετικό Γιάννη Γατόπουλο.Ο έμπειρος επιθετικός αποτελεί σταθερή αξία εδώ και πολλά χρόνια στα ερασιτεχνικά γήπεδα και θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι σωστά τον επέλεξαν για την γραμμή κρούσης του συλλόγου.

Ο Γατόπουλος αγωνιζόταν πέρσι με χρώματα του Ολυμπιακού Λουτρού ενώ έχει θητεία σε Φίλιππο Μελίκης,Φίλιππο Μέσης,ΠΑΟ Παλατίτσια,Νίκη Αγκαθίας αλλά και στην Α.Ε Σχοινά.

Όπως εκτιμούν άνθρωποι κοντά στην ομάδα, οι προσθήκες που θα πραγματοποιηθούν, θ` αλλάξουν το αγωνιστικό προφίλ -προς το καλύτερο- με σκοπό οι στόχοι του συλλόγου να έρθουν γρηγορότερα και ευκολότερα.

Δυναμικά και ουσιαστικά μπήκε φέτος η ομάδα του Σχοινά στο μεταγραφικό παζάρι με τις κινήσεις του συλλόγου μόνο τυχαίες να μην χαρακτηρίζονται.Λείπουν αρκετά κομμάτια μέχρι την ολοκλήρωση του παζλ και ίσως μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας να έχουμε σημαντικές εξελίξεις.

Ρεπορτάζ:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Απάντηση