ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Παραμονή για το βήμα παραπάνω!Συνεχίζει ο τεχνικός Γιάννης Γιάννου στην γυναικεία ομάδα της Αγίας Βαρβάρας

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας και Γιάννης Γιάννου θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους, καθώς οι δύο πλευρές σύμφωνα με πληροφορίες μας ήρθαν σε συμφωνία με συνοπτικές διαδικασίες.

Έτσι ο κ.Γιάννης Γιάννου θα είναι και την νέα χρονιά προπονητής του γυναικείου ποδοσφαιρικού τμήματος της Αγίας Βαρβάρας με την ομάδα να ακολουθεί μια επιτυχημένη και δοκιμασμένη συνταγή.

Ένας προπονητής νέος, φιλόδοξος, εργατικός, και ίσως ένας από του καλύτερους γνώστες του γυναικείου ποδοσφαίρου θα προσπαθήσει να κάνει αυτό που την τελευταία αγωνιστική του στέρησε η ομάδα της Ροδόπης και δεν είναι άλλο από την άνοδο της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία και στην Α’Εθνική.

Η περσινή χρονιά μπορεί να άφησε μια πίκρα στον νεαρό τεχνικό του συλλόγου αυτό όμως σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να σβήσει την τεράστια προσπάθεια που έκανε ο σύλλογος κάτω από την καθοδήγηση του.

“Σκληρός, απαιτητικός αλλά δίκαιος ο Γιάννης Γιάννου” δίνει ευκαιρίες στις αθλήτριες του να εξελιχθούν και να κάνουν το βήμα παραπάνω.

Σωστή κατά την γνώμη μας η επιλογή του συλλόγου να έρθει σε συμφωνία με τον τεχνικό καθώς πιστεύουμε ο κ.Γιάννου άφησε κάτι στην μέση την περασμένη χρονιά και ήρθε η ώρα να ολοκλήρωση τον στόχο του.

Απάντηση