ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ποντιακό πανηγύρι με εξαιρετική επιτυχία!Ο Σύλλογος Ποντίων Μακροχωρίου αγκάλιασε την ιστορία και την παράδοση του Πόντου (vid+φωτο)

Μεγάλο ποντιακό γλέντι πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Μακροχώρι Ημαθίας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Συλλόγου Ποντίων Μακροχωρίου με αφορμή την επέτειο των 40 χρόνων από την ίδρυση του.

Ο Σύλλογος Ποντίων Μακροχωρίου με το ποντιακό πανηγύρι ολοκλήρωσε μια σειρά δράσεων του για το 2019 όπως την επιτυχημένη θεατρική παράσταση “Ιστορία γραμμένη με  χορό”.

Να απολαύσουν ποντιακούς χορούς αλλά και να μυηθούν στην ποντιακή μουσική είχαν την ευκαιρία όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 11 Ιουλίου στο γήπεδο Ε.Α.Κ Μακροχωρίου.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του πλήθος κόσμου, που διασκέδασε μέχρι πρωίας και απόλαυσε μια υπέροχη βραδιά,ενώ το παρόν έδωσαν ο πρόεδρος της κοινότητάς Μακροχωρίου,Βαλάντης Κεχαΐδης και ο νεοεκλεγείς βουλευτής της κυβέρνησης Αναστάσιος Μπαρτζώκας που συνεχίζει να παρακολουθεί και να στηρίζει με την παρουσία του κάθε υγιή προσπάθεια.

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Δείτε μέσα από την κάμερα του avena.gr πλάνα από την όμορφη εκδήλωση του συλλόγου Ποντίων Μακροχωρίου:

Δείτε την εκδήλωση όπως μεταδόθηκε ζωντανά μέσα από το facebook:

Φωτορεπορτάζ:

 

Απάντηση