ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με αντίπαλο τον Ηρακλή Λάρισας “Σήκωσε” το πρωτάθλημα της Α’Ερασιτεχνικής ο Μ.Αλεξ.Τρικάλων! (Βίντεο & φωτο)

Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων ολοκλήρωσε την Κυριακή (09/6) τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με ένα φιλικό – φιέστα για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.Μετά από μια άκρως πετυχημένη χρονιά σε πρωτάθλημα και κύπελλο η ομάδα των Τρικάλων σήκωσε δίκαια το τρόπαιο του πρωταθλητή της Α’Ερασιτεχνικής κόντρα στον Ηρακλή Λάρισας (πρωταθλητή της ΕΠΣ Λάρισας) και κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 2-1.

Πληθώρα συναισθημάτων από τους ανθρώπους της ομάδας των Τρικάλων καθώς οι κόποι μιας χρονιάς δικαιώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

Ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της αναμέτρησης-φιέστας ήταν ο αρχηγός της ομάδας Γιάννης Κιρκιλιανίδης καθώς μετά από απόφαση του έδωσε τέρμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Δείτε φάσεις και γκολ της αναμέτρησης:

O Αγώνας ήταν μια προσφορά από τα γεωργικά μηχανήματα της fotopoulosagro.gr

Δείτε την απονομή του πρωταθλήματος στην ομάδα των Τρικάλων καθώς και δηλώσεις του προπονητή των πρωταθλητών Δημήτρη Πρίντζιου, του γενικού αρχηγού Σάκη Λαγογιάννη,του αρχηγού Γιάννη Κιρκιλιανίδη,του προέδρου της ομάδας Τάκη Παπαδόπουλου,του τερματοφύλακα Αργυρόπουλου καθώς και του υποψήφιου βουλευτή με την ΝΔ Αναστάσιου Μπαρτζώκα.

Φωτορεπορτάζ:

Απάντηση