ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Από την Κορυφή ξεκίνησε τον προεκλογικό αγώνα η Νίκη Καρατζιούλα υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ

Από την Κορυφή ξεκίνησε τον προεκλογικό αγώνα η Νίκη Καρατζιούλα υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ.

Στην είσοδο του σχολείου  Κορυφής το βράδυ του Σαββάτου 8/6 όπου πραγματοποιούνταν η γιορτή της πίτας, συναντήσαμε τυχαία την υποψήφια βουλευτή με την ΝΔ στο νομό Ημαθίας Νίκη Καρατζιούλα.

Φυσικά βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που τη συναντάμε σε εκδηλώσεις, ούτε βέβαια επειδή είναι προεκλογική περίοδο.Η κυρία Καρατζιούλα είναι από τα λίγα άτομα της πολιτικής, ανεξαρτήτου πολιτικού χώρου, πού πάντα βρίσκεται κοντά στους φορείς, στους συλλόγους, αλλά πρώτα και πάνω από όλα δίπλα στον πολίτη.

Τη συναντήσαμε λοιπόν στην είσοδο καθώς έφευγε και μας είπε ότι ο προεκλογικός της αγώνας ξεκινά σήμερα από το αγαπημένο της Ρουμλούκι και συγκεκριμένα από τον Άραχο και την Κορυφή που είχανε τις εκδηλώσεις τους.

Όταν τη ρωτήσαμε δε, εάν η βραδιά της πολιτικά έχει τελειώσει, μας ενημέρωσε ότι εκείνη την στιγμή αναχωρούσε για τον Στενήμαχο, όπου πραγματοποιούσαν εκδηλώσεις οι Σαρακατσάνοι.

Βέβαια αυτό εμάς δεν μας εξέπληξε, διότι την κυρία Καρατζιούλα τι γνωρίζουμε πολλά χρόνια, παρακολουθώντας την πολιτική της διαδρομή και τους ρυθμούς με τους οποίους εργάζεται.

Αυτό δε που έχουμε εμείς να πούμε και να ευχηθούμε,είναι να συνεχίσει να εργάζεται με τους ίδιους ρυθμούς, με ανιδιοτέλεια όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια, για το καλό του τόπου και των συμπολιτών της.

Απάντηση