ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Αγωνιστικός απολογισμός για τη σεζόν 2018 2019 της ομάδας βόλεϊ του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας.

Αγωνιστικός απολογισμός για τη σεζόν 2018 2019 της ομάδας βόλεϊ του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας.

Με μια λέξη… “ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ” !!!

Περηφάνια γι αυτήν την ομάδα. Περηφάνια για τα κατορθώματα των κοριτσιών μας. Περηφάνια για την καλύτερη αγωνιστική σεζόν όλων των εποχών στο τμήμα Πετοσφαίρισης του ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ. Το καλύτερο ρεκόρ με 36 νίκες – 10 ήττες, σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα, όλων των εποχών. Το συγκεκριμένο ρεκόρ αποτελεί το δεύτερο καλύτερο σε όλη την κεντροδυτική Μακεδονία σε σύνολο 45 ομάδων !

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Η γυναικεία μας ομάδα κατέλαβε την 4η θέση στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής! Μία μεγάλη επιτυχία αν αναλογιστούμε ότι πρωταρχικός στόχος ήταν η παραμονή στην κατηγορία. Κι όχι μόνο αυτή επιτεύχθει σχετικά άνετα παίζοντας κατά περιόδους βόλεϊ υψηλού επιπέδου, ήρθε η πολύ τιμητική 4η θέση. Τα κορίτσια μας εκτός από ισχυρή έδρα πέτυχαν και μεγάλες εκτός έδρας νίκες με παραδοσιακά μεγάλες ομάδες όπως των Γιαννιτσών, της Καστοριάς, της Κατερίνης και της Σκύδρας.
Σύνθεση : Χατζοπούλου Δήμητρα, Δρίζη Έλσα, Μαυρούδη Δήμητρα, Πουρλιοτοπούλου Βιβή, Χουτζοπούλου Κική, Μπλαχάβα Ελισάβετ, Δαμιανίδου Ευαγγελία, Μπογδάνου Δήμητρα, Χούχα Σοφία, Γρηγοράκη Ιωάννα, Παπαζήση Αλεξάνδρα, Παύλου Μαρία, Παύλου Πέρσα, Παπαδήμα Νάσια

Προπον. : Βασιλακάκη Μαρία

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Η ομάδα των κορασίδων παρότι ήταν η μικρότερη ηλικιακά ομάδα του πρωταθλήματος καθότι αποτελούμενη στην πλειονότητα από παγκορασίδες, κατέκτησαν την 3η θέση στο πρωτάθλημα με ρεκόρ 12 νίκες – 4 ήττες. Εξαιρετική πορεία, ηττηθήκαμε μόνο από τις δύο πρώτες ομάδες κι εάν δεν ερχόταν η κούραση λόγω του μικρού rotesion τότε ίσως διεκδικούσαμε και την πρωτιά!
Σύνθεση : Πουρλιοτοπούλου Βιβή, Δαμιανίδου Ευαγγελία, Μπλαχάβα Ελισάβετ, Χουτζοπούλου Κική, Γρηγοράκη Ιωάννα, Χούχα Σοφία, Παπαδήμα Νάσια, Παύλου Πέρσα, Παπαζήση Αλεξάνδρα, Παύλου Μαρία.

Προπον. : Βασιλακάκη Μαρία

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Για την ομάδα των παγκορασίδων τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Τέσσερις μήνες αήττητες, αήττητες σε όλο το πρωτάθλημα εντός έδρας, συνολικά 14 νίκες – 2 ήττες. Κερδισμένα σετ 43, χαμένα μόλις 12! Όλα αυτά τα κατορθώματα έφεραν την ομάδα μας στην 2η θεση του πρωταθλήματος με 40 βαθμούς. Η πρώτη θέση χάθηκε μόλις για 2 σετ. Κατά γενική ομολογία διαθέταμε την καλύτερη ομάδα του ομίλου.
Σύνθεση: Παπαζήση Αλεξάνδρα, Παπαδήμα Νάσια, Χούχα Σοφία, Παύλου Πέρσα, Παύλου Μαρία, Γρηγοράκη Ιωάννα, Παπαεμμανουήλ Έφη, Μάρτου Κατερίνα, Τρύπου Έλσα, Σαλιάρα Νικολέτα, Μαβίδου Μαρία, Μαλάμογλου Άρτεμη, Παπανικολάου Μαρία, Τσέσυ Τσέρι.

Προπον. : Σταυρόπουλος Γιάννης
Βοηθ.Προπον.: Χατζοπούλου Δήμητρα

ΜΙΝΙ

Ρεκόρ συμμετεχόντων στο τμήματα υποδομής του συλλόγου μας. Ανεβάσαμε το επίπεδο των προπονήσεων, με περισσότερες ημέρες προπόνησης και καλύτερες γηπεδικές εγκαταστάσεις (τοποθέτηση περισσοτέρων φιλέ).
Ρεκόρ συμμετοχής σε τουρνουά Μίνι Βόλεϊ, έξι στο σύνολο, τόσο στην ένωσή μας, όσο και στην ένωση της Θεσσαλονίκης. Σε κάποια από αυτά πραγματοποιήθηκε μεταφορά των παιδιών και των συνοδών τους με μισθωμένο λεωφορείο από την Διοίκηση του συλλόγου!

Προπον. : Σταυρόπουλος Γιάννης
Προπον.: Χατζοπούλου Δήμητρα

…Πρόθεσή και στόχος μας την επόμενη αγωνιστική περίοδο να φτάσουμε ακόμη ψηλότερα… έχοντας όλους εσάς δίπλα μας θα τα καταφέρουμε…

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς !!!

Απάντηση