ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Κυριακή 9/6

Η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους. Η ρομαντική διάθεσή μας, μια ευγενική λέξη ή χειρονομία, η ειλικρίνεια των συναισθημάτων μας, μπορεί να μας φέρει πιο κοντά στο αντικείμενο του πόθου μας ή να μας βοηθήσει να παραμερίσουμε δυσκολίες και προβλήματα του παρελθόντος, για όσους έχουν σχέση, και να χαράξουμε μια νέα κοινή πορεία προς το μέλλον. Η ανάγκη μας για συναισθηματική πληρότητα, για πνευματική διέγερση αλλά και για έξυπνο φλερτ πυροδοτούνται από το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 9/6, όπου συναντά μέχρι τις 21 Ιουνίου τον Ήλιο! Είναι ένα διάστημα που κοινωνικοποιούμαστε με μεγαλύτερη ευκολία, φαίνεται να απολαμβάνουμε τις χαρές της ζωής, αλλά βαθιά μέσα μας αποζητάμε τρυφερότητα και ασφάλεια. Θετικά ευνοούνται: Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ
Διώξε την πλάνη που σε βασανίζει! Οι δυσκολίες ξεπερνιούνται με υπομονή. Να έχεις πίστη στον εαυτό σου και στους γύρω σου. Μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα, εξαιτίας της έντασης που επικρατεί. Δείξε εμπιστοσύνη στο ταίρι σου και βγες από τη ρουτίνα των επαγγελματικών σου με το πέρασμα της Αφροδίτης στου Διδύμους και στον 3ο οίκο.

ΤΑΥΡΟΣ
Θετικές και καλοσχεδιασμένες κινήσεις μπορεί να κάνουν το ταίρι σου να σου μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα που τον απασχολεί εδώ και καιρό με την Σελήνη στην Παρθένο. Απόφυγε περιττές εντάσεις και λογομαχίες. Κάποιες συγκρούσεις με άτομα από το φιλικό σου περιβάλλον θα σε προβληματίσουν ιδιαίτερα. Πάρε τις καταστάσεις όπως έρχονται, γιατί υπάρχουν πράγματα που δεν μπορείς να κατανοήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας σου δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσεις εξίσου καλά όσα οικογενειακά αλλά και επαγγελματικά ζητήματα προέκυψαν τις προηγούμενες ημέρες με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σου. Προσοχή ωστόσο σε κάποιον έρωτα από το παρελθόν που θα σου χτυπήσει την πόρτα αυτές τις ημέρες. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχει και εξέλιξη η κατάσταση. Τα παλιά προβλήματα θα εμφανιστούν και πάλι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή μέρα σε κατευθύνει ακριβώς σε αυτό που επιθυμείς, είτε είναι δημιουργικότητα, κάποια νέα ιδέα ή μια σχέση. Θα υπάρξουν δυσκολίες και το ξέρεις! Ισορρόπησε τις σκέψεις σου. Μην σε πιάνει απογοήτευση στο παραμικρό εμπόδιο. Άλλωστε, έκανες τις επιλογές σου και με βάση αυτές θα πρέπει να κινηθείς. Οργανώσου για την επιτυχία, γιατί μόνον έτσι θα την αγγίξεις.

ΛΕΩΝ
Απόφυγε περιττά έξοδα με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον 6ο οίκο σου! Τα επαγγελματικά σου ένα απαιτούν: αφοσίωση και πολύ περισσότερη εργασία από εσένα. Μην ανησυχείς όμως, θα τα καταφέρεις και τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά! Η αίσθηση ότι βρίσκεσαι στο σωστό δρόμο, αυτόν που αποζητάει το «είναι» σου σε κάνει να νιώθεις αγαλλίαση και να δημιουργείς μια ευχάριστη ατμόσφαιρα γύρω σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εσωστρέφειά σου θα φέρει διαφωνίες και συγκρούσεις με το ταίρι σου με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου. Η αποστασιοποίηση και η ψυχρότητα δεν θα κάνει καθόλου καλό στη σχέση σου. Εκμεταλλεύσου τα καλά που έρχονται και μην είσαι απαισιόδοξη. Μια κακή ψυχολογία μπορεί να δημιουργήσει διαφωνίες που θα αποβούν εις βάρος σου τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

ΖΥΓΟΣ
Σταμάτησε να ζεις στο άγχος με τον Άρη σε αντίθεση στο ωροσκόπιό σου! Είναι καιρός να αναθερμάνεις τη σχέση σου. Στον εργασιακό τομέα τα πράγματα θα καλυτερεύσουν σύντομα. Έχεις συσσωρεύσει αρκετή κούραση και το πλανητικό σκηνικό της μέρας είναι αρκετά πιεστικό. Βρες τρόπο να χαλαρώσεις και να αποβάλεις την κούραση, τη ρουτίνα και τα άγχη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάποια μικρά εμπόδια σήμερα θα σε εκνευρίσουν. Δεν αξίζει όμως να αναστατώνεσαι, αφού το τοπίο θα καθαρίσει αργότερα. Στον αισθηματικό τομέα δημιουργείται κλίμα ανανέωσης. Νέες γνωριμίες από το επαγγελματικό περιβάλλον πιθανόν να εξελιχθούν σε σχέση. Χαράς ευαγγέλια για τις singles του ζωδίου αλλά αν ανήκεις στις δεσμευμένες καλό θα ήταν να προσέξεις ιδιαίτερα τις κινήσεις σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην κάνεις καινούρια επαγγελματικά ανοίγματα που δεν έχεις επεξεργαστεί πολύ καλά με τον Δία σε ανάδρομη πορεία! Στα αισθηματικά, μικροπροβλήματα θα σε φορτίσουν κάπως. Τα άστρα θα προκαλέσουν κάποιες μικρότερες ή μεγαλύτερες δυσκολίες στην επικοινωνία και οι διαφωνίες θα σου χαλάσουν κάπως τη μέρα… Φρόντισε να ηρεμήσεις το ταίρι σου και να τον διαβεβαιώσεις για τα συναισθήματά σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η καχυποψία είναι πολλές φορές δικαιολογημένη, αλλά δεν πρέπει να ξεπερνά κάποια κοινώς αποδεκτά όρια. Και εσύ αυτήν την περίοδο μάλλον το έχεις παρακάνει. Η άκαμπτη στάση σου σε σοβαρά ζητήματα μπορεί να οδηγήσει σε απομάκρυνση τον άνθρωπο που πραγματικά σε ενδιαφέρει. Προσοχή λοιπόν, εάν δεν θέλεις να χτυπάς αργότερα το κεφάλι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η επιθετικότητά σου οφείλεται σε κούραση και συσσωρευμένα νεύρα με τον Πλούτωνα στον 12ο οίκο σου. Μην θέτεις σε κίνδυνο την καριέρα σου! Μην καταλογίζεις ευθύνες σε ανθρώπους που δεν φταίνε σε τίποτε. Επικεντρώσου στο έργο σου γιατί τα άστρα σου ανοίγουν καινούριους ορίζοντες. Με τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και πολύ δουλειά, θα καταφέρεις να υλοποιήσεις πολλά περισσότερα από ότι φανταζόσουν.

ΙΧΘΕΙΣ
Κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες θα αναπτερώσουν το ηθικό και τη διάθεσή σου με το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους σήμερα. Θα έρθεις σε επαφή σήμερα με σημαντικά πρόσωπα, που μπορούν να βοηθήσουν καταλυτικά στην εκπλήρωση των επαγγελματικών σας σχεδίων. Στα αισθηματικά θα γίνει επανασύνδεση με σχέση από το παρελθόν. Απόφυγε περιττές σπατάλες και έξοδα!

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

www.tlife.gr

Απάντηση