ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το «σήκωσε» ο Άχθος Αρούρης! Πρωταθλητής στην Γ’Ερασιτεχνική – Κέρδισε με 2-1 την Δόξα Κυψέλης (βίντεο & φωτο)

Σε έναν τελικό διαφήμιση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αλλά και για την κατηγορία της Γ’Ερασιτεχνικής κατέληξε ο αγώνας μεταξύ του Άχθου Αρούρη και της Δόξας Κυψέλης το απόγευμα της Κυριακής 19/05 στο γήπεδο του Μακροχωρίου.

Η ομάδα του Άχθου κατέκτησε δίκαια τον τίτλο του πρωταθλητή στην κατηγορία της Γ’Ερασιτεχνικής νικώντας με 2-1 την Δόξα Κυψέλης.

Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Πύρκας στο 25′ και στο 30′ μετά από προσωπικές ενέργειες και ολιγωρία της άμυνας των τυπικά φιλοξενούμενων ενώ λίγο νωρίτερα ο εξαιρετικός στο σημερινό παιχνίδι Καραμπάσης βρήκε το κάθετο δοκάρι της εστίας του Άχθου μετά από ωραίο σουτ που πραγματοποίησε.

Στην επανάληψη η ομάδα της Κυψέλης πίεσε ώστε να πετύχει κάποιο τέρμα και το κατάφερε στο 65′ μετά από φάση διαρκείας με τον Καραμπάση από κοντά να μειώνει σε 2-1.Είχε τα χρονικά περιθώρια η ομάδα του Βασίλη Κούγκα να αλλάξει την ιστορία του παιχνιδιού ωστόσο ο Καραμπάσης που ήταν μόνιμη απειλή για την ομάδα του Άχθου στάθηκε άτυχος στην μεγαλύτερη στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου καθώς μετά από ωραίο σουτ που πραγματοποίησε λίγο μέσα από την μεγάλη περιοχή η μπάλα πέρασε ξυστά από το δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

Προσπάθησε η ομάδα της Δόξας να φτάσει στην ισοφάριση ωστόσο ο κ.Λαζάρου σφύριξε την λήξη του παιχνιδιού βρίσκοντας νικήτρια την ομάδα του Άχθου με 2-1.

Τέλος αξίζει να σταθούμε στην παρουσία του κόσμου που βρέθηκε στο γήπεδο του Μακροχωρίου και ειδικότερα στους φίλους του Άχθου Αρούρη καθώς δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα για τα δεδομένα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας.

Ευρηματικότητα,παλμός,χειροκρότημα και έξυπνες ατάκες ήταν όσα μας πρόσφεραν οι φίλοι του Άχθου στον σημερινό τελικό.Αυτό όμως που αξίζει να αναφέρουμε ήταν το χειροκρότημα που έδωσαν στο τέλος και στις δυο ομάδες φωνάζοντας  «Να τοι, να τοι οι πρωταθλητές!»….

Οι φίλοι του Άχθου εκτός από το πρωτάθλημα της Γ’Ερασιτεχνικής κατέκτησαν σήμερα δίκαια και το πρωτάθλημα της Κερκίδας της φετινής χρονιάς βγάζοντας παράλληλα νικητή το ποδόσφαιρο!

Παρών στον τελικό και ο πρόεδρος της Ένωσης κ.Στέργιος Μουρτζίλας στον οποίο και οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια καθώς μια ακόμη γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου επί προεδρίας του ήταν κάτι παραπάνω από πετυχημένη.

Τελικό αποτέλεσμα:Άχθος Αρούρης-Δόξα Κυψέλης 2-1

Συμπέρασμα:Δίκαια χαρακτηρίζεται η νίκη του Άχθου καθώς ήταν η ομάδα που βρήκε δυο φορές τα δίχτυα του αντιπάλου.Προσπάθησαν τα παιδιά της Κυψέλης,δημιούργησαν δυο-τρεις καλές στιγμές ωστόσο το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 2-1. Αφήνει το αίσθημα της αδικίας στους παίκτες και τους παράγοντες της Κυψέλης το σημερινό αποτέλεσμα ωστόσο όταν δεν μπορείς να βρεις εστία στις μεγαλύτερες ευκαιρίες που δημιουργείς δεν μπορείς να περιμένεις κάτι το καλύτερο.

Διαιτητές(Λαζάρου-Μπακάλης-Μποζιάδης):Κανένα πρόβλημα για τον κ.Λαζάρου και τους βοηθούς του στο σημερινό παιχνίδι στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.

MVP(Άχθος Αρούρης-Πύρκας Α.):Με δύο δικά του τέρματα η ομάδα του Άχθου έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου.Εξαιρετική παρουσία στα μεγαλύτερα διαστήματα του αγώνα καθώς και τα δυο τέρματα που πέτυχε του δίνουν δικαιωματικά τον άτυπο τίτλο του MVP.

Συνθέσεις:

Άχθος Αρούρης(Κατσαπελίδης Γ.):SMLO,Λάιος,

Ελευθεριάδης,Τσιρέλας,Ιγνατιάδης(45’Γκαλίτσος),

Ταυλικός,Κατσαμπελίδης,Καραπείδης,

Γιαγλής,Τσέος,Πύρκας(Μανούρας),

Δόξα Κυψέλης (Κούγκας Β.):Θεολόγος,

Ζησιόπουλος,LLESAI,Σαμαράς,Παπαδόπουλος,

Κωνσταντινίδης,Αχλάτσας(50’Αποστολόπουλος),Κοντόπουλος Ν.,

Κοντόπουλος Φ.,Παναγιωτόπουλος,,

Καραμπάσης

Στα θετικά:Aρκετός ο κόσμος στο γήπεδο του Μακροχωρίου με την παράσταση να κλέβουν σίγουρα οι οπαδοί του Άχθου Αρούρη!Ευρηματικοί,ενθουσιώδεις και πάντα μέσα σε αγωνιστικά πλαίσια οι φίλοι του Άχθου βγήκαν σήμερα νικητές-πρωταθλητές σαν οπαδοί σε όλες τις κατηγορίες του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας!

Στα αρνητικά:-

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Δείτε γκολ και φάσεις του αγώνα:

Δείτε τις απονομές του πρωταθλήματος:

Φωτορεπορτάζ:

Απάντηση