ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σαρηγιαννίδης,Πέιος και Χουρσουζίδης μιλούν στην εκπομπή «Κόκκινη Κάρτα» για Βέροια και Ακαδημίες!

Πραγματοποιήθηκε για ακόμη μια Τρίτη και ώρα 18:00-20:00 η εκπομπή του Ράδιου AVENA 97,7 «Κόκκινη Κάρτα» με τον Μανώλη Πεχλιβανίδη.

Κεντρικό θέμα της σημερινής ενδιαφέρουσας εκπομπής ήταν η «Βασίλισσα του Βορρά» με καλεσμένο τον κ.Στάθη Σαρηγιαννίδη ενώ δώσαμε πάσα στις ακαδημίες και στα τουρνουά που τις προσεχείς μέρες θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του αθλητικού κόσμου με καλεσμένο τον υπεύθυνο της ακαδημίας του Μ.Αλέξ.Αγίας Μαρίνας και του υπεύθυνου της ακαδημίας του Αστέρα Αλεξάνδρειας.

Ο κ.Στάθης Σαρηγιαννίδης γνωστός επιχειρηματίας και μέλος του Δ.Σ της Βέροιας αναφέρθηκε στην πετυχημένη χρονιά που είχε η ομάδα την φετινή χρονιά καθώς κατέκτησε πρωτάθλημα και κύπελλο ενώ μας μίλησε για το αύριο του συλλόγου.Έκανε αναφορά στον χώρο των ακαδημιών ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο σύλλογος της Βέροιας δεν έχει «Νταβάνι».

Αναφέρθηκε στον τρόπο διοίκησης του συλλόγου και στα νέα του χαρακτηριστικά ενώ δήλωσε και την αγάπη του για την πόλη της Βέροιας εάν και δεν κατάγεται όπως τόνισε από δω.

Δήλωσε εντυπωσιασμένος για την δουλεία και την προσπάθεια του Μ.Αλεξ.Τρικάλων δηλώνοντας ότι σε καμιά περίπτωση δεν έδειξε εικόνα ερασιτεχνικής ομάδας.

Τέλος ο κ.Σαρηγιαννίδης μας μίλησε για την εμπλοκή του στον πολιτικό στίβο καθώς είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δ.Ε Βέροιας με τον συνδυασμό «Δράση με Γνώση».

Στην συνέχεια της εκπομπή δώσαμε πάσα στις ακαδημίες και μιλήσαμε με τον υπεύθυνο της ακαδημίας του Μ.Αλέξ.Αγίας Μαρίνας κ.Φίλιππο Πέιο.

Για το μεγάλο ετήσιο τουρνουά ετοιμάζεται η ακαδημία και ο κ.Πέιος μας εξήγησε τον σκοπό της υλοποίησης του.Μεγάλη η συμμετοχή και φέτος καθώς 17 ακαδημίες θα δώσουν το παρόν το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαίου στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας.Έκανε ανοικτό κάλεσμα σε όλους να βρεθούν στην μεγάλη γιορτή του συλλόγου ενώ αναφέρθηκε και στις εξωαγωνιστικές δραστηριότητες του συλλόγου που είναι αρκετές και σημαντικές.

Μεταφερθήκαμε στο γήπεδο του Αστέρα Αλεξάνδρειας και μιλήσαμε με τον υπεύθυνο της Ακαδημίας κ.Πόλυ Χουρσουζίδη. Έτοιμη δηλώνει και η ακαδημία του Αστέρα ανοίγοντας τις πύλες της για 45 και πλέον ακαδημίες στις 18 και 19 Μαΐου.Κοντά στους 1500 με 2000 επισκέπτες αναμένεται να δώσουν το παρόν και φέτος στο Νησί Ημαθίας με την ακαδημία να κάνει εδώ και τρεις μήνες ότι είναι απαραίτητο ώστε να σταθεί αντάξια για ακόμη μια χρονιά.

Ο κ.Πόλυς Χουρσουζίδης στην συνέχεια αναφέρθηκε στην ομάδα της Βέροιας και μας μίλησε για μια πετυχημένη χρονιά ενώ μεταξύ άλλων τόνισε ότι πρέπει να διορθωθούν λάθη και παράλειψης του ταλαιπώρησαν τον σύλλογο τα τελευταία χρόνια.

Παρακολουθήστε τις συνεντεύξεις (Πατώντας στο παρακάτω σύνδεσμο):

https://www.facebook.com/avenafm977/videos/10213789406041216/?t=13

Στάθης Σαρηγιαννίδης από το 31′ έως και την 1 ώρα και 2′

Φίλιππος Πέιος 1 ώρα και 12′ έως και 1 ώρα και 28′

Πόλυς Χουρσουζίδης 1 ώρα και 39′ έως και το κλείσιμο.

 

 

Απάντηση