ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας:«Παίζει μεγάλη μπάλα και στην διασκέδαση!»-Δείτε βίντεο και πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον ετήσιο χορό του συλλόγου

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο ετήσιος χορός της ομάδας του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 16 Μαρτίου 2019 στην αίθουσα δεξιώσεων ”Μούσες” στο Νησέλι Ημαθίας.

Ο πρόεδρος της ομάδας κ.Κυριάκος Μπουκλάς ευχαρίστησε τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του τον ετήσιο χορό του συλλόγου, συμβάλλοντας έτσι στο να πραγματοποιηθεί ένα γνήσιο γλέντι μέχρι τις πρωινές ώρες,ενώ ευχαρίστησε και του χορηγούς της ομάδας που βρίσκονται στο πλευρό τους από την αρχή της χρονιάς.

Στα ωραία της βραδιάς ήταν το τραγούδι του τερματοφύλακα της ομάδας Θεοδώρου Κ. που εκτός από τις επιδόσεις στο ποδόσφαιρο  φαίνεται ότι διαθέτει και καλλιτεχνική φλέβα.Την δικιά του στιγμή είχε και ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας κ.Σάκης Παγγούρας όταν ο πρόεδρος της ομάδας τον κάλεσε για ένα σύντομο χαιρετισμό με τον ίδιο να λέει ότι θα μιλήσει όταν η ομάδα βρεθεί στην Γ’Εθνική.

Ο πολιτικός κόσμος έδωσε το παρόν στην εκδήλωση με πολλούς να κερδίζουν τις εντυπώσεις με τις χορευτικές τους ικανότητες.Οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αλεξάνδρειας κ.Πανταζόπουλος,κ.Ναλπάντης και ο νυν δήμαρχος κ.Γκυρίνης έδωσαν το παρόν στηρίζοντας την ομάδα της Αλεξάνδρειας,αρκεί η παρουσία τους και η στήριξή τους σε έναν σύλλογο που δίνει ζωή στον ποδοσφαιρικό κόσμο της πόλης να συνεχιστεί και μετά τις επερχόμενες εκλογές.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στον πρώην πρόεδρο της ομάδας κ.Βασίλη Κίτσα για την προσφορά του στον σύλλογο.

Το Ράδιο AVENA 97,7 ευχαριστεί το Δ.Σ της ομάδας του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας για την πρόσκληση και την φιλοξενία τους.

Βίντεο της εκδήλωσης:

Φωτορεπορτάζ:

Απάντηση