ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τα πρώτα έξι ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού ”ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ” ανακοίνωσε ο Μιχάλης Χαλκίδης.(Βίντεο)

Τα πρώτα έξι ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού ”ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ” ανακοίνωσε ο επικεφαλής υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Μιχάλης Χαλκίδης.

Το μεσημέρι του Σαββάτου Παρουσία των δημοσιογράφων στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού (Βετσοπούλου 35) ο Μιχάλης Χαλκίδης παρουσίασε τα πρώτα έξι ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού του.

Στην εισήγησή του εξήγησε την διαδικασία που θα ακολουθήσει για την παρουσία των υποψηφίων και όπως είπε αυτή δεν θα γίνει σε μια ημέρα,αλλά σταδιακά.Δηλαδή ανά δύο-τρεις ημέρες θα ανακοινώνεται ένας αριθμός και στο επόμενο δεκαήμερο θα ανακοινωθούν όλα τα ονόματα, ώστε το θέμα του ψηφοδελτίου να έχει κλείσει οριστικά,όπως είπε.

Στη συνέχεια προέτρεψε τους δημοσιογράφους να ασκούν κριτική σε όλους τους υποψηφίους και μάλιστα όπως είπε να είναι και σκληρή.

Προέτρεψε όμως και τους συνυποψηφίους του η πολιτική αντιπαράθεση να είναι με πολιτικά κριτήρια που στόχο θα έχει το καλύτερο αύριο των πολιτών.Ανέφερε δε ως παράδειγμα πολιτικού πολιτισμού την τυχαία επίσκεψη στο εκλογικό του κέντρο, του Κώστα Ναλμπάντη και υποψηφίων του.

Τέλος μετά την μικρή εισήγηση του παρουσίασε έναν έναν τους έξι υποψηφίους, οι οποίοι είναι.

Μαρία Τριανταφυλλίδου,Στέργιος Μπίκος,Θωμάς Παντόπουλος (Λοχίας),Κώστας Κούνδουρος,Γιαννόπουλος Γιώργος,Νώπη Μεταξά

Από την τυχαία επίσκεψη του Κώστα Ναλμπάντη και υποψηφίων του στο εκλογικό κέντρο του Μιχάλη Χαλκίδη.

Απάντηση