ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΛΛΑΔΑ

“Training the future” ανά την Ελλάδα

Με πρεσβευτές ομοσπονδιακούς τεχνικούς και συνεργάτες τους στις Εθνικές Ομάδες, συνεχίστηκε η υλοποίηση του προγράμματος «Training the future», που εντάσσεται στο εξαετές αναπτυξιακό πλάνο «Μπάλα Παντού» και είναι εγκεκριμένο από την UEFA.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων Αντώνης Νικοπολίδης παρακολούθησε τον αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ14 Βοιωτία-Θεσσαλία στην Λιβαδειά, όπου μίλησε στους μικρούς παίκτες και στους προπονητές τους, ενώ ανάλογη συμμετοχή στη διάδοση του προγράμματος είχαν σε άλλους αγώνες της 2ης φάσης της διοργάνωσης οι κ. Κεχαγιάς, Ελευθεριάδης, Ζαζόπουλος, Καρύδας, Μπιζάς, Παπακώστας, Αϊβαλιώτης, Σπίντζος, Μιχαηλίδης, Κατεργιαννάκης, Πανταζής.

Το πρόγραμμα «Training the future» περιλαμβάνει και δράσεις για ταλαντούχα κορίτσια, οι οποίες πρόκειται να κορυφωθούν (για την κατηγορία Κ-15) στο κεντρικό φεστιβάλ Γυναικείου Ποδοσφαίρου 2019 που θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο 1-3/5.

Για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, το πρόγραμμα «Training the future» ολοκληρώνεται με την οργάνωση καλοκαιρινών camps για 44 παίκτες και 22 παίκτριες Κ-14, που θα αποτελούν τις τελικές επιλογές των ομοσπονδιακών προπονητών.

Απάντηση