ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

“Όλα μηδέν στο γήπεδο του Κλειδίου”-Η παρακάμερα του Εθνικός Κλειδίου-Μακροχώρι! (βίντεο & φωτο)

Το σημερινό παιχνίδι που διεξήχθη στο Γήπεδο του Κλειδίου, παρουσία περίπου 20 φιλάθλων, ήταν ένα ανιαρό και βαρετό παιχνίδι κέντρου, χωρίς φάσεις, χωρίς ρυθμό, χωρίς ενδιαφέρον, όπου κανείς στην ουσία φαινόταν να μη επιθυμεί να φύγει ηττημένος από τον αγωνιστικό χώρο, παρά να πετύχει κάποιο τέρμα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν άγευστο, άχρωμο και βαρετό με ελάχιστες φάσεις. Σαν να μη διεξήχθη ποτέ!

Στην επανάληψη δεν άλλαξαν και πολλά ωστόσο έγιναν μια δυο φάσεις και από τις δυο πλευρές διορθώνοντας ως ένα σημείο τα κακώς κείμενα.

Η πρώτη αξιόλογη στιγμή σημειώθηκε από τους γηπεδούχους στο 47′ με τον Αντωνιάδη να επιχειρεί σουτ μέσα στην εστία του Θεοδωσιάδη και την μπάλα να σταματάει στα σώματα των αμυντικών του Μακροχωρίου.

Στο 70′ ήταν ίσως η ποιο αξιόλογη φάση του παιχνιδιού με τον Κεχαγιά να βρίσκεται σχεδόν μόνος μέσα στην περιοχή του Μακροχωρίου ωστόσο μην μπορεί να πλασάρει σωστά των Θεοδωσιάδη μπλοκάροντας σταθερά και σίγουρα.Κλασική ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Κεχαγιά να μην μπορεί να πιστέψει τι έχασε!

Η φιλοξενούμενοι βγαίναν με αξιώσεις στην επίθεση ωστόσο πάντα η τελική πάσα η ή τελική ενέργεια ήταν λανθασμένη.

Η φάση του αγώνα έγινε στο 87′ με τον Περηφανόπουλο Θ. που είχε περάσει πριν λίγα λεπτά στον αγωνιστικό χώρο να ανατρέπεται μέσα στην μεγάλη περιοχή της εστίας του Μακροχωρίου από τον Τσιαμπά Κ. και τον διαιτητή Λαζάρου να μην δίνει λανθασμένα κατά την άποψη μας την παράβαση και την άσπρη βούλα.

Τίποτα το ιδιαίτερο στα τελευταία λεπτά με τις δυο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς όχι όμως και τις εντυπώσεις καθώς καμιά δεν διακρίθηκε εντός του αγωνιστικού χώρου.

Τελικό αποτέλεσμα: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΛΕΙΔΙΟΥ – MΑΚΡΟΧΩΡΙ 0-0

Συμπέρασμα:Δίκαιο κατά την άποψή μας κρίνεται το σημερινό αποτέλεσμα καθώς καμιά ομάδα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.Με τους γηπεδούχους να φωνάζουν (σωστά) για τον μη καταλογισμό πέναλτι.

Διαιτησία: ΛΑΖΑΡΟΥ -ΓΙΑΓΚΙΤΖΟΓΛΟΥ -ΤΡΑΝΤΟΣ : Aπαρατηρητή πέρασαν μέχρι το 87′ οι διαιτητές της αναμέτρησης καθώς διαχειρίστηκαν άψογα τον αγώνα. Ωστόσο σύμφωνα με την γνώμη μας δίκαια φωνάζουν στην ομάδα του Κλειδίου για την φάση και τον μη καταλογισμό του πέναλτι.

MVP :(-)

Συνθέσεις:

Eθνικός Κλειδίου (Παρασχόπουλος Ν.): Χατζηπαναγής,Μαντζάνας,

Γιαννακός,Καλυβιώτης,Παρασχόπουλος,

Γιαννακός,Κακατάσιος(81’Περηφανόπουλος Θ.),Οικονομόπουλος,

Αντωνιάδης,Κεχαγιάς,Δουλιάς(72’Καιμακαμίδης)

F.C Μακροχώρι (Ηλιάδης Γ.):Θεοδωσιάδης,Δημητριάδης,

Τσολακίδης,Τσιαμπάς Κ.,Δαληγγάρος,

Τσακαλίδης(83’Ψάλτης),Βύζας(60’Πίκος),Βοργιατζίδης(70’Χολέβας),

Λιλιόπουλος,Γκιλιόπουλος(75’Λουκίδης),Πατσιαβούρας

Στα θετικά:-

Στα αρνητικά: Λιγοστoί ως και μηδενική η παρουσία των φίλων της ομάδας του Κλειδίου σε έναν ακόμη παιχνίδι κάτι που προβληματίζει και γεννά ερωτηματικά.

Ρεπορτάζ:Μανώλης Πεχλιβανίδης

*Η ανάλυση και περιγραφή του αγώνα γίνεται με την παρουσία μας στον αγωνιστικό χώρο και ΟΧΙ από τον καναπέ διαβάζοντας τα άστρα και συλλέγοντας πληροφορίες!

Στιγμές από την αναμέτρηση (vid):

Φωτορεπορτάζ:

 

 

 

 

Απάντηση