ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Επίθεση με πέτρες από αγνώστους στα γραφεία των ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ στην Αλεξάνδρεια.(βίντεο-φωτο)

Επίθεση στα γραφεία των ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ πραγματοποιήθηκε στις 9:30 το βράδυ του Σαββάτου 2/3 στην Αλεξάνδρεια από άγνωστο η’αγνώστους  με πέτρες σπάζοντας την τζαμαρία των γραφείο.

Την στιγμή μάλιστα της επίθεσης, στο δημαρχείο της πόλης πραγματοποιούνταν η προγραμματισμένη πολιτική εκδήλωση του φορέα η οποία είχε ξεκινήσει από τις 7μμ και βρισκόταν σε εξέλιξη.

Την ώρα εκείνη στο χώρο βρισκόταν ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Νέστορας Ντόνας ο οποίος όπως μας είπε εάν δεν ήταν οι κουρτίνες η πέτρα που έσπασε το τζάμι και έπεσε πάνω στο γραφείο θα μπορούσε να το χτυπήσει στο κεφάλι.Ο ίδιος όταν άκουσε τον θόρυβο βγήκε γρήγορα έξω και είδε κάποιον να τρέχει μέσα στο σκοτάδι και να προσπαθεί να απομακρυνθεί από το χώρο.

Είναι η πρώτη φορά που τα γραφεία της Αλεξάνδρειας δέχονται επίθεση όπως μας είπε αλλά όμως έχουν γίνει πάρα πολλές επιθέσεις σε γραφεία άλλων πόλεων της  χώρας.

Για τρομοκρατικό χτύπημα που σκοπό έχει να ρίξει το ηθικό των μελών και των στελεχών του φορέα, έκανε λόγο το μέλος της διοίκησης Γιάννης Πουλατσόγλου.

Κατήγγειλε δε την αστυνομία και τις υπηρεσίες του Κράτους που αν και όπως είπε έχουν δεχθεί 210 επιθέσεις, μέχρι στιγμής δεν έχουν συλλάβει κανέναν και δεν έχουν κάνει κάτι για να τις αποτρέψουν.

Τέλος όπως είπε αυτά δεν μας πτοούν, απεναντίας μας Κάνουν ακόμη πιο δυνατούς.

Για το γεγονός ενημερώθηκε η αστυνομία και άνδρες της ασφάλειας Αλεξάνδρειας βρέθηκαν στον χώρο για να διερευνήσουν την υπόθεση.

Απάντηση