ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ισόπαλο το «ντέρμπι» ανάμεσα σε ΦΑΣ Νάουσα και Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας!(φωτο)

Το γκολ του Τσακαλίδη δεν επέτρεψε στον ΦΑΣ Νάουσα να φύγει νικητής από το γήπεδο της Νάουσας στο μεγάλο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής για την Α΄Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας.

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς ανάμεσα σε ΦΑΣ Νάουσα και Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας για την 15η αγωνιστική της Α’Ερασιτεχνικής. Σε ένα παιχνίδι με αρκετά πολλές φάσεις και ευκαιρίες, δύο από αμυντικά λάθη  έδωσαν τη δυνατότητα στους αντιπάλους τους να σκοράρουν.

Πολύ νωρίς και στο 7’ ο νεοαποκτηθείς Καραγιάννης εκμεταλλεύθηκε την σέντρα του Παντζαρτζίδη και με υπέροχη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Ευαγγελόπουλου.Στο 26’ οι φιλοξενούμενοι είχαν την απάντηση με τον Τσακαλίδη να εκμεταλλεύεται την σέντρα του Γαβριηλίδη και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Νομικού,ισοφαρίζοντας το παιχνίδι και διαμορφώνοντας το δείκτη του σκορ σε 1-1.

Με το σκορ ισόπαλο, οι δύο ομάδες μπήκαν από την ίδια αφετηρία στο δεύτερο μέρος, με την εικόνα να μοιάζει με αυτή της αρχής του πρώτου.

Αρκετές ευκαιρίες και από τους δύο ώστε να πάρουν τους τρείς βαθμούς της νίκης.Αρκετά νωρίς και στο 63’ ο διαιτητής κ.Παυλίδης απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Τσακαλίδη για επικίνδυνο μαρκάρισμα απόφαση μάλλον αυστηρή ενώ λίγα λεπτά αργότερα και στο 72′ απεβλήθη για τον ίδιο λόγο από πλευράς γηπεδούχων ο νεοαποκτηθείς από την ομάδα της Βέροιας,Φωτόπουλος.

Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το φινάλε και το ισόπαλο αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο με τους φιλοξενούμενους να έχουν σαφώς πιο βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια του 2018.Αρκετές και αξιόλογες μεταγραφές από τον Μέγα με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας κ.Βασίλη Κατσούλη σε συνεργασία με τον τεχνικό κ.Καψαλιάρη να δείχνουν αποφασισμένοι να διορθώσουν τα όποια λάθη έγιναν στον σχεδιασμό της ομάδας και το πρώτο δείγμα ήταν θετικό.

Ο ΦΑΣ το επόμενο Σάββατο υποδέχεται τον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος, ενώ η Αγία Μαρίνας θα φιλοξενήσει τον Φίλιππο Μελίκης

Διαιτησία: Παυλίδης,Παπαδάκης και Τσιουγγάρης: Έντονες διαμαρτυρίες από την διαιτησία του κ.Παυλίδη και του βοηθού κ.Παπαδάκη από πλευράς Αγίας Μαρίνας καθώς διαμαρτύρωνται σωστά για τον καταλογισμό της δεύτερης κίτρινης (κόκκινη) στο ποδοσφαιριστή Τσακαλίδη ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής ενώ βρισκόταν σε πλεονεκτική θέση για να κάνει το 1-2 βάζοντας την ομάδα του μπροστά ο κ.Παπαδάκης λανθασμένα υπέδειξε παράβαση (οφσαιντ).

MVP (Tάσος Τσακαλίδης)Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας:Σε μια ακόμη εξαιρετική ημέρα βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής του Μέγα συνεχίζοντας την καλή παρουσία του 2018.Δύσκολη μέρα για να δώσουμε τον άτυπο τίτλο του mvp σε κάποιον ποδοσφαιριστή καθώς και από τις δυο πλευρές πολλοί ήταν αυτοί που διακρίθηκαν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Ωστόσο ο Τσακαλίδης με μικρή διαφορά ήταν αυτός που ξεχώριζε με την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο.Ενώ με δικό του τέρμα η ομάδα του πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας ξεκινώντας με το δεξί για το 2019 σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

ΦΑΣ Νάουσα (Γιώργος Σγούρδας):Νομικός, Παπακωνσταντίνου(46’ Φωτόπουλος) ,

Περηφανόπουλος, Δασκαλάκης67’ Κερμανίδης), Παντζαρτζίδης,

Μαντώς(89’ Γιαμαλίδης),Λαμπριανίδης, Λαφάρας, Νύρλος, Τόσιος, Καραγιάννης.

Μέγας Αλέξ. Αγίας Μαρίνας (Γιάννης Καψαλιάρης):Ευαγγελόπουλος, Συμπεθέρης(84’ Κουτρουλιάς),

Γαβριηλίδης(89’ Κολίτσης), Τουλουμτζής, Τζάνι, Νιογκανα, Τριανταφυλλόπουλος(77’ Πέγιος),

Σερασκιέρης, Ευθυμίου, Τσακαλίδης, Κούβαρος Ε. (70’ Κουβατσίδης).

Ρεπορτάζ:Γιώτα Μαυροπούλου

Φωτορεπορτάζ:

 

Απάντηση