ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα παρουσία του αντιπροέδρου της Κωστή Χατζηδάκη έκοψε η Νέα Δημοκρατία Ημαθίας (βίντεο φωτο)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η Νέα Δημοκρατία Ημαθίας σε μία συνεστίαση που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ μαζί με τις ΔΗΜ.ΤΟ Βέροιας,Αλεξάνδρειας και Νάουσας, στο κέντρο Αλέξανδρος στη Βέροια, το Σάββατο βράδυ 19/1

Επίσημος καλεσμένος της βραδιάς ο Αντιπρόεδρος του κόμματος και βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Κωστής Χατζηδάκης.

Η βραδιά άνοιξε με ομιλίες των προέδρων των ΔΗΜ,ΤΟ Βέροιας και Αλεξάνδρειας ΣυρμούλαςΤζήμα και Νίκου Τάκη, της νεολαίας Αλέξανδρου Καλαϊτζίδη ,της πρώην βουλευτού και υποψήφια δημάρχου Βέροιας Γεωργίας Μπατσαρά, ο βουλευτής Απόστολος Βεσυρόπουλος και στη συνέχεια ο κεντρικός ομιλητής αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης.

Ο κ.Χατζηδάκης προχώρησε σε σκληρή κριτική κατά της Κυβέρνησης επισημαίνοντας λάθη και παραλείψεις με ιδιαίτερη αναφορά στην παιδεία και την ασφάλεια και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι κυβέρνηση όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές.

Ζήτησε δε τη συστράτευση όλων για την επίτευξη αυτού του σκοπού.Τέλος ευχήθηκε Καλή επιτυχία στην υποψήφια για το δήμο  Βέροιας στηριζόμενη από τη Νέα Δημοκρατία Καλή επιτυχία, ενώ για τους άλλους δύο δήμους αν και οι νυν δήμαρχοι ανήκουν στη ΝΔ το αγνόησε και αρκέστηκε απλά να ευχηθεί Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους.

αμέσως μετά η τοπική Νέα Δημοκρατία τίμησε για την προσφορά του στο κόμμα τον πρώην βουλευτή Στέφανο Κυριαζόπουλο.

Τέλος η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της πίτας και η τυχερή της βραδιάς ήταν η Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Βέροιας κ. Συρμούλα Τζήμα.

Το ράδιο AVENA 97,7 ήταν εκεί και μετέδωσε μέσω του Facebook  Avena Fm 97,7 και Τάσος Καμπάνης, όλη την εκδήλωση και στο τέλος δηλώσεις πήρε από τον αντιπρόεδρο Κωστή Χατζηδάκη Αλλά και από στελέχη της τοπικής Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν

Ρεπορτάζ Παναγιώτης Γιοβανόπουλος

Απάντηση