ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Νίκη δια «πυρός και Σιδηρο-πούλου» η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας κόντρα στον ΓΠΟ Καστοριάς (βίντεο+φωτο)

Για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β’Εθνικής Γυναικών η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας φιλοξένησε τον ΓΠΟ Καστοριάς στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα οι δυο ομάδες προσπάθησαν και δώσανε ότι είχαν και δεν είχαν με σκοπό να φτάσουν στην νίκη και στους τρεις βαθμούς.Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν πολύ νωρίς το σκορ όταν στο 9΄ της αναμέτρησης η Παπαδοπούλου με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα βάζοντας την ομάδα της από πολύ νωρίς σε θέση οδηγού(1-0).Λιγοστές ευκαιρίες μέχρι την λήξη του ημιχρόνου με τις άμυνες να μην επιτρέπουν την δημιουργία φάσεων.

Στην επανάληψη προσπάθησαν τα κορίτσια της Καστοριάς για την ισοφάριση και την βρήκαν τελικά στο 61′ με την εκπληκτική Τζιάρα (1-1) που ήταν μακράν η καλύτερη από πλευράς Καστοριάς.Στο 67′ έγινε η φάση που άλλαξε το παιχνίδι καθώς ο Διαιτητής Ασλανίδης απέβαλε με απευθείας Κόκκινη κάρτα την σκόρερ της Καστοριάς δίνοντας αριθμητικό πλεονέκτημα στους γηπεδούχους,κάτι που και εκμεταλλεύτηκαν 2′ αργότερα με την Σιδηροπούλου να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα της Στρίμπα (2-1).Κράτησαν το αποτέλεσμα μέχρι και το 90′ χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των κοριτσιών της Καστοριάς.

Τελικό αποτέλεσμα: 2-1

Διαιτητές (Ασλανίδης-Τσικλητάρη Δ.-Τσικλητάρη Β.): Σε καλή μέρα οι βοηθοί της αναμέτρησης δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα κάτι που δεν ισχύει και για τον κ.Ασλανίδη καθώς σε πολλές περιπτώσεις δεν λειτούργησε σωστά αφήνοντας πολλά παράπονα και από τις δύο πλευρές.Σε κακή μέρα ο κ.Ασλανίδης ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων με τις αποφάσεις του.

MVP-Αγία Βαρβάρα (Σιδηροπούλου Α.) :Σε μεγάλη μέρα η επιθετικός της ομάδας της Αγίας Βαρβάρας εντυπωσίασε με την απόδοσή της καθώς ήταν με διαφορά η καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο.Το «Δαιμόνιο» της ομάδας ήταν κυριολεκτικά παντού,αμέτρητα χιλιόμετρα,πάθος,δύναμη,τεχνική από ένα ταλέντο που θα μας απασχολήσει έντονα τα επόμενα χρόνια.

Συνθέσεις:

Αγία Βαρβάρα (Γιάννης Γιάννου):Μουρατίδου,Στρίμπα

Κουτάχιαλη,Φείμ,Δρενοβιάδου,Γκαραγκονούλη

Σιδηροπούλου,Μπαξεβανίδου,Καλοψικάκη

Παπαδοπούλου,Δεληγιαννίδου

ΓΠΟ Καστορίας : Δημητριάδου,Γκάνα

Γκόγκου,Λιούλια,Τζανοπούλου,Μουρτσέκα

Μαρκού,Τάσιου,Τζιάρα,Φασίδου,Κυριτζάκη

Στα θετικά: Αρκετοί ήταν οι φίλου του ΓΠΟ που ταξίδεψαν από την πόλη της Καστοριάς κάτι που μας προκάλεσε θετική εντύπωση.

Στα αρνητικά:Ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους ψυχραιμότερους να επεμβαίνουν και να αποφεύγονται τα χειρότερα.

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια-Σύνταξη:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

Πλούσιο φωτορεπορτάζ:

 

 

Απάντηση