ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Οικογενειακό γεύμα για την ομάδα του Aπόλλων Λυκογιάννης

Διοίκηση,τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές έδωσαν το παρών,σήμερα Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018 στο τραπέζι που παρέθεσε η διοίκηση μετά και από τις καλές εμφανίσεις της ομάδας,μέσα σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων άπαντες απέβαλαν έστω και προσωρινά το άγχος των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Σε πολύ ωραίο,ζεστό και οικογενειακό κλίμα, παίκτες και τεχνικό επιτελείο απόλαυσαν τους εκλεκτούς μεζέδες του καταστήματος «ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ» στον Κοπανό Ημαθίας  και συζήτησαν ποδοσφαιρικά και όχι μόνο. Ήταν μια ευκαιρία να βρεθούν όλοι μαζί και να χαλαρώσουν διασκεδάζοντας ενόψει των σημαντικών αγώνων του πρωταθλήματος που ακολουθούν για την ομάδα.

Σωστές και προσεγμένες κινήσεις από την διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο του Απόλλων Λυκογιάννης βάζοντας σαν πρωταρχικό στόχο την έννοια οικογένεια.

Στην αξιόλογη προσπάθεια που κάνει ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Αμανατίδης έχει και έναν ισχυρό σύμμαχο καθώς ο πρόεδρος της ομάδας της Αγίας Μαρίνας,Ανδρέας Καλαιτζίδης στηρίζει την προσπάθεια της ομάδας σε κάθε βήμα της δίνοντας το παρών στην σημερινή όμορφη εκδήλωση.

Το Ράδιο AVENA 97,7 και το AVENA.GR εύχεται στην διοίκηση στο τεχνικό επιτελείο άλλα και στους ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν τον δύσκολο αλλά όμορφο αγώνας τους ενώ παράλληλα ευχαριστεί και τους υπεύθυνους από το Ψητοπωλείο «ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ» στον Κοπανό Ημαθίας για την άψογη φιλοξενία τους.

Ρεπορτάζ:Γιώτα Μαυροπούλου

Απάντηση