ΔΙΕΘΝΗΕΛΛΑΔΑΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Χρυσό Μετάλλιο κατέκτησαν οι Ι&Α Σπανομάρκου, στα Global Music Awards στην Καλιφόρνια, με μουσική για το θέατρο!

Διεθνές Χρυσό μετάλλιο για την μουσική της παράστασης «Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» του Κάρολου Ντίκενς, που παίζεται στο Θέατρο Διάνα, κατέκτησαν οι αδελφές Σπανομάρκου.
Ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο σε διεθνή μουσικό διαγωνισμό έφεραν στη χώρα μας τα …«χρυσά κορίτσια» Ιωάννα & Αρετή Σπανομάρκου, οι μουσικοσυνθέτριες/στιχουργοί που τα τελευταία χρόνια με τις συνθέσεις τους σαρώνουν τα βραβεία και τις κορυφαίες θέσεις σε σημαντικότατους μουσικούς διαγωνισμούς, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε μουσικούς με πολλαπλά Grammy. Αυτή τη φορά, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στα GlobalMusic Awards, στην Καλιφόρνια, με το album της πρωτότυπης μουσικής που έγραψαν για την θεατρική παράσταση «Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία»!

Λίγα λόγια για την θεατρική παράσταση:
Η διαχρονική και απόλυτα χριστουγεννιάτικη ιστορία του Κάρολου Ντίκενς, ζωντανεύει στο Θέατρο Διάνα μέχρι 13 Ιανουαρίου 2019, για θεατές από 8 έως 108 ετών! Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει η Κωνσταντίνα Νικολαΐδη (γνωστή από τους 12 Ενόρκους και το Εκτός Ύλης) η οποία υπογράφει και τη θεατρική διασκευή, παραμένοντας πιστή στο πρωτότυπο κείμενο και λόγο του Ντίκενς.

Στον απαιτητικό ρόλο του τσιγκούνη Εμπενίζερ Σκρούτζ, ο εξαιρετικός ηθοποιός Θανάσης Κουρλαμπάς. Μαζί του ένας 15μελής θίασος, ενώ σε ρόλο έκπληξη εμφανίζεται και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης!

Πολλά χορευτικά, κοστούμια εποχής, εντυπωσιακοί φωτισμοί, βιντεοπροβολές, και πολύ όμορφες ερμηνείες που υπογραμμίζονται από την επιβλητική μουσική υπόκρουση δύο δημιουργών που έχουν φέρει στην Ελλάδα διεθνή βραβεία με την μουσική τους. Πρόκειται για τις διεθνώς διακεκριμένες μουσικοσυνθέτριες/στιχουργούς Αρετή&Ιωάννα Σπανομάρκου, που έχουν επιμεληθεί τη μουσική, τους στίχους, αλλά και τα ηχητικά εφέ της παράστασης, συστήνοντας μάλιστα και… δύο νέα κάλαντα Χριστουγέννων τα οποία μένουν στα χειλη των θεατών, μετά το πέρας της παράστασης!

Απάντηση