ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Ανακοίνωση της ΕΠΣ Ημαθίας σχετικά με συκοφαντικά δημοσιεύματα

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣ Ημαθίας αναφορικά με τους διαιτητές της Ένωσης,ενώ αναφέρεται και σε δημοσιογράφο γνωστής εφημερίδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το τελευταίο χρονικό διάστημα γινόμαστε σε εβδομαδιαία βάση μάρτυρες λεκτικών,υβριστικών και απαξιωτικων επιθεσεων από ποδοσφαιρικα σωματεία,παράγοντες ομάδων,φιλάθλους και δημοσιογραφους εναντίον των διαιτητών της Ένωσης μας. Αντι οι ποδοσφαιρικοι αγώνες των ερασιτεχνικων πρωταθληματων του Νομού μας να αποτελούν μια γιορτή,συνιστούν εν τέλει μια δοκιμασία,από την οποία κάνουμε το σταυρό μας να εξέλθουν οι διαιτητές ασφαλείς και υγιείς. Και το πρόβλημα όλο και διογκώνεται!

Ιδιαίτερα στηλιτεύουμε το όλως συκοφαντικό και εξόχως αναληθές κείμενο που υπογράφει ο κ. Νίκος Καμπούρης με τίτλο «Ποιος ο ρόλος των διαιτητών;» σε φύλλο της εφημερίδας ΗΜΕΡΗΣΙΑ. Πρόκειται για ένα κακοπροαίρετο λιβελλογράφημα που βρίθει ψεμμάτων και αντιφάσεων.
Αξιοτιμε κ.Καμπουρη,
Αν γνωρίζετε επίορκους διαιτητές (όπως χωρίς αναστολή επαίρεσθε στο παραπάνω κείμενο σας) οφείλετε άμεσα να τους κατονομάσετε και να δημοσιεύσετε συγκεκριμένα στοιχεία,που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς σας. Διαφορετικά είστε αναξιόπιστος δημοσιογράφος, στον οποίο ταιριάζει ο τίτλος του «κοινού» συκοφάντη.

Από το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Ημαθιας

Αναρτήθηκε από:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Απάντηση