ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις – Στο 1-1 Απόλλων Λυκογιάννης και ΠΑΟΚ Κουλούρας (φωτο)

Για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’Ερασιτεχνικής η ομάδα του Απόλλων Λυκογιάννης φιλοξένησε την ομάδα του ΠΑΟΚ Κουλούρας σε ένα παιχνίδι με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Σε ένα ημίχρονο που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας οι δυο ομάδες παρουσιάστηκαν στον αγωνιστικό χώρο δίχως να εντυπωσιάσουν.Η πρώτη καλή στιγμή ανήκει στους φιλοξενούμενους με τον Αλαμπουρινό να σταματάει το σουτ του Κατσκαβέλη και στην επαναφορά ο Τζήμας μέσα από την περιοχή στο 6′ έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού. Μετά το γκολ αφυπνίστηκε ο Απόλλων και προσπάθησε να ισοφάριση κάτι που τελικά κατάφερε στο 35′ με τον Μουστάκα να εκμεταλλεύεται την ωραία σέντρα του Κουτσούκη και με προβολή από κοντά έφερε στα ίσια την αναμέτρηση.

Τίποτα το αξιοσημείωτο στην επανάληψη με τις δυο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν κλασικές ευκαιρίες.Πολλά τρεξίματα και σωστές αμυντικές λειτουργίες κράτησαν το αποτέλεσμα στην ισοπαλία με τις δυο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Διαιτησία: ΛΑΖΑΡΟΥ -ΠΙΤΟΣ -ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Κ.:Σε κακή μέρα η διαιτησία του κ.Λαζάρου καθώς η ομάδα του Απόλλων διαμαρτύρεται δίκαια για τον μη καταλογισμό δυο περιπτώσεων πέναλτι,εκ των οποίον η μια παράβαση θα άφηνε και την ομάδα του ΠΑΟΚ με παίκτη λιγότερο.

Συνθέσεις:

Απόλλων Λυκογιάννης (Γιάννης Καψαλιάρης):Αλαμπουρινός,

Καρασαλίδης,Κουπούσης (78’Ορφανίδης)

Παρουλίδης,Κουτσούδης,Γιαννουσόπουλος,Παντσερίδης,

Ορφανίδης Γ.,Μουστάκας,Νικολόπουλος,Κουτρουκίδης(53′ Δήμου).

ΠΑΟΚ Κουλούρας (Αλέξης Δρένος):Βάντζης,Πανταζής

(57’Χαραλαμπίδης Α.),Μουρατίδης(53’Μουχτουσίδης)

Χαραλαμπίδης Δ.(73′ Θυμιόπουλος),Φουρκιώτης,Βλαχάβας,

Κατσκαβέλης (46’Περτσούνης),Τεμιρτζόγλου

Χαραλαμπίδης Σ.,Αναστασόπουλος,Τζήμας.

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια:Γιώτα Μαυροπούλου

Φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης:

Απάντηση