ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Όλα «Χ» στην αναμέτρηση του Αλιάκμων Νησελίου με την Α.Ε Σχοινά!(βίντεο+φωτο)

Για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β ’Ερασιτεχνικής (ΕΠΣ Ημαθίας) η ομάδα του Αλιάκμων Νησελίου φιλοξένησε την Α.Ε Σχοινά σε ένα από τα ντέρμπι της αγωνιστικής.

Ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να πάρουν τα ηνία του αγώνα. Οι πρώτες καλές στιγμές ανήκουν στους φιλοξενούμενους με τον Καραμήτσο αρχικά στο 10’ από πλάγια θέση και στο 19’ ο Πιτσάβας με σουτ προσπάθησαν να γίνουν απειλητική με τον νεαρό τερματοφύλακα Πιπιλιάρη να μην ανησυχεί ιδιαίτερα και στις δυο περιπτώσεις. Ο Μοσχόβης απείλησε με κεφαλιά στο 22’ με τον Βρεττό να μπλοκάρει σταθερά ενώ στο 32’ ο Κασλαμάς βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση ωστόσο το σουτ του δεν ήταν καλό και η μπάλα πέρασε ψηλά από τα δοκάρια του Βρεττού. Η τελευταία καλή στιγμή για το πρώτο ημίχρονο ανήκει στους φιλοξενούμενους με τον Μπενίσκο στο 37’ να πιάνει ωραίο σουτ αναγκάζοντάς τον τερματοφύλακα του Αλιάκμων Πιπιλιάρη να διώξει με υπερένταση σε κόρνερ.

Στο ίδιο μήκος κύματος και το δεύτερο μέρος της αναμέτρησης με τον Αναστάση στο 52΄ να χάνει μεγάλη ευκαιρία για τον Αλιάκμων καθώς το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στον Βρεττό.Ο Περπερίδης στο 76’ μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ προσπάθησε να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του Σχοινά ωστόσο  ο Πιπιλιάρης είπε για ακόμη μια φορά όχι. Τίποτα το ιδιαίτερο στην συνέχεια από πλευράς ευκαιριών με την ομάδα του Αλιάκμων να διαμαρτύρεται στο 80’ για τον μη καταλογισμό πέναλτι ενώ για τον ίδιο λόγο διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι στο 91’.

Τελικό αποτέλεσμα: Αλιάκμων Νησελίου-Α.Ε Σχοινά 0-0

Συμπέρασμα: Δίκαιο θεωρούμε ότι ήταν το αποτέλεσμα στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, με την κατοχή και την δημιουργία ευκαιριών να είναι σχεδόν μοιρασμένες.

MVP Αλιάκμων Νησελίου (Λίτσι T.):Με μεγάλη δυσκολία καταφέραμε να βγάλουμε τον πρωταγωνιστή της αναμέτρησης. Ωστόσο σύμφωνα με την άποψή μας ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έκανε την διαφορά στο αγωνιστικό χώρο.

Διαιτησία: ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ -ΓΚΟΓΚΑΣ-ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ

Συνθέσεις:

Αλιάκμων Νησελίου(Τριαντάφυλλος Παπακωνσταντίνου):Πιπιλιάρης,Τάτα, Τσιβούλας,

Τόζογλου,Μαραγκός,Τσολακίδης,Δούμας(65’Ιασωνίδης),Μοσχόβης, Λίτσι,

Κασλαμάς(78’Κουκουσίτσας),Αναστάσης(57’Πιπιλιαρίδης Χ.)

Α.Ε Σχοινά(Αλέξης Κατσάρας):Βρεττός,Κίτσας Ε.,Κουκλάς,

Αραμπατζής,Περπερίδης,Μουσκεφτάρας,Πιτσάβας(53’Κουλουμπριτσίδης),

Μπενίσκος,Θεοδώρου,Καραμήτσος,Παπαδόπουλος(57’Λαζής)

Στα θετικά: Αρκετός κόσμος εκμεταλλεύτηκε τις καλές καιρικές συνθήκες και βρέθηκε στο γήπεδο του Νησελίου.

Στα αρνητικά: –

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Δείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης:

Φωτορεπορτάζ:

Απάντηση