ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με πολύ κέφι,χορό και πολιτικές ειδήσεις ο χορός του Ολυμπιακού Λουτρού (βίντεο-φωτο)

Μέσα σε άριστο και οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της ομάδας του Ολυμπιακού Λουτρού το βράδυ της Παρασκευής στο ”All day bar Rainbow” στο Λουτρό Ημαθίας.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν σύσσωμη η ομάδα και η διοίκηση του συλλόγου αλλά και αρκετοί φίλοι της ομάδας στηρίζοντας έμπρακτα με την παρουσία τους την προσπάθεια που καταβάλουν οι άνθρωποι της διοίκησης.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο πρόεδρος του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας κ.Καλαιντζίδης,αρκετά μέλη του δημοτικού συμβουλίου καθώς και ο Δήμαρχος της Αλεξάνδρειας κ.Γκυρίνης.

Ο πρόεδρος της ομάδας του Ολυμπιακού Λουτρού αφού τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και την στήριξη τους ρώτησε τον Δήμαρχο κ.Γκυρίνη τη μέλη γενέσθαι σχετικά με το θέμα της εξέδρας στο γήπεδο του Λουτρού καθώς εδώ και τρία χρόνια το θέμα έχει παγώσει.

Ο Δήμαρχος κ. Γκυρίνης απάντησε στην ερώτηση του προέδρου λέγοντας ότι η δέσμευσή δεν ξεχάστηκε και θα υλοποιηθεί.

Η βραδιά επιφύλαξε αρκετές εκπλήξεις καθώς σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες που δεν σηκώνουν αμφισβήτηση ο πρόεδρος της ομάδας του Ολυμπιακού κ.Καλοσόπουλος σύντομα θα ανακοινώσει την υποψηφιότητα του και θα διεκδικήσει την προεδρία της κοινότητας του Λουτρού.

Το Ράδιο AVENA θα ήθελε να ευχαριστήσει με τη σειρά του τον πρόεδρο της ομάδας κ.Αργύρη Καλοσόπουλο και την διοίκηση της ομάδας για την πρόσκληση και την άψογη φιλοξενία τους.

Από την πλευρά μας δεσμευόμαστε να συνεχίζουμε την αδιάκοπη δουλειά,ώστε να στηρίζουμε τις προσπάθειες όλων των ομάδων του νομού μας.

 

 

 

Απάντηση