ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ασταμάτητος ο Ατρόμητος Διαβατού 4-0 τον Αλιάκμων Νησελίου (Δείτε και τα 90′ της αναμέτρησης+φωτο)

Για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Ερασιτεχνικής η ομάδα του Ατρόμητου Διαβατού φιλοξένησε σήμερα Κυριακή 25/11/18 τον Αλιάκμων Νησελίου σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στον αντίπαλο.Η πρώτη καλή στιγμή ανήκει στους γηπεδούχους με τον Χασάν απο πλεονεκτική θέση να στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Πιπιλιάρη.Έψαχνε τον γκολ η ομάδα του Διαβατού και ότι δεν κατάφερε στο 23′ ο Παγγούρας το έκανε ο Χασάν στο 30′ με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή εκμεταλλευόμενος και την αμυντική αδράνεια του Αλιάκμων,γράφοντας με αυτόν τον τρόπο και το 1-0.

Το δεύτερο μέρος του παιχνιδιού ήταν σαφώς καλύτερο με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται τις περισσότερες ευκαιρίες που τους δόθηκαν και να πετυχαίνουν τρία ακόμη τέρματα.Ο δαιμόνιος Χασάν εκμεταλλεύτηκε έξυπνα στο 60′ την ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα Πιπιλιάρη σημειώνοντας το δεύτερό προσωπικό του τέρμα 2-0.Στο 62′ ο Μοσχόβης είχε την μεγάλη ευκαιρία να μειώσει το σκορ για την ομάδα του Νησελίου ωστόσο από πλεονεκτική θέση δεν το κατάφερε.Το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε στο 72′ όταν μετά από λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα Πιπιλιάρη,ο Γιαννόπουλος με δυνατό σουτ σημείωσε το 3-0.Ο Μοσχόβης δεν μπόρεσε με ωραία κεφαλιά να νικήσει τον Μανιόπουλο στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια.Στο 81′ μετά από ωραία αντεπίθεση η ομάδα του Ατρόμητου έδωσε διαστάσεις θριάμβου στο σκορ με τον Κοντογιάννη να σημειώνει και το τελικό 4-0 της αναμέτρησης.

Τελικό αποτέλεσμα:ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΙΑΒΑΤΟΥ-ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΝΗΣΕΛΙΟΥ  4-0

Συμπέρασμα:Δίκαιο το αποτέλεσμα της αναμέτρησης με τους γηπεδούχους να εμφανίζονται καλύτεροι στα μεγαλύτερα διαστήματα.Δεν ήταν σε καλή μέρα οι φιλοξενούμενοι με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες του παιχνιδιού.

Διαιτησία: ΓΑΒΡΑΣ -ΑΡΓΥΡΙΟΥ -ΜΟΥΣΕΝΙΚΑΣ: Κανένα πρόβλημα για τους διαιτητές της αναμέτρησης με τα λιγοστά λάθη να μην είναι άξια αναφοράς.

MVP (ΧΑΣΑΝ)Ατρόμητος Διαβατού:Σε μεγάλη μέρα ο επιθετικός των γηπεδούχων κατάφερε και σημείωσε δυο τέρματα για την ομάδα του ενώ αποτελούσε και την μόνιμη πηγή κινδύνου για την εστία του Αλιάκμων.Πολλά χιλιόμετρα, σωστές και έξυπνες μεταβιβάσεις και λιγοστά λάθη ήταν το προφίλ του πρωταγωνιστή της αναμέτρησης.

Συνθέσεις:

Ατρόμητος Διαβατού (Γιάννης Χατζηαθανασίου):Μανιόπουλος,Γιαννόπουλος,

Μπαλτζής(65’Λαζός) ,Μπαλτζής Αθ.,Παγγούρας,Αρβανιτίδης,Χασάν,Μπαλτζής Δ.,

Κοντογιάννης, Γατόπουλος(76’Χ”γωργίου),Φείμ(64’Μυνωνάς)

Αλιάκμων Νησελίου(Τριαντάφυλλος Παπακωνσταντίνου) :Πιπιλιάρης,Λίτσι

Δεληβός(61’Τσολακίδης),Τσιβούλας,Τόζογλου,Μαραγκός,Δούμας,Μοσχόβης Σ.,

Κασλαμάς(71’Καλαμπουκόπουλος),Αναστάσης,Τάτα

Στα θετικά:Κάτι από τα παλιά θύμισε ο ιστορικός Ατρόμητος Διαβατού με την πρόεδρο κ.Μαίρη Βελλή να κάνει ότι περνάει από το χέρι της ώστε να βρει η ομάδα την χαμένη της αίγλη.

Στα αρνητικά:Εμπόδιο στάθηκαν οι καιρικές συνθήκες στους φίλους των δυο ομάδων ώστε να επισκεφτούν το γήπεδο του Διαβατού με αποτέλεσμα η προσέλευση θεατών να είναι πολύ μικρή.

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Δείτε και τα 90′ της αναμέτρησης:

Φωτορεπορτάζ:

Απάντηση