ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

«Κόκκινη Κάρτα» με την Γιώτα Μαυροπούλου και τον Μανώλη Πεχλιβανίδη την Τρίτη 06/11 18.00-20:00 στο Ράδιο AVENA 97,7

Συνεχίζεται και αυτήν την Τρίτη 06 Νοεμβρίου η αθλητική εκπομπή του Ράδιου AVENA 97,7 «ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ». Μια ενημερωτική αθλητική εκπομπή που μεταδίδεται μέσα από την συχνότητα του AVENA 97,7 και από την σελίδα του FACEBOOK (Τάσος Καμπάνης)κάθε Τρίτη 18:00-20:00.

Συντελεστές της εκπομπής είναι η Γιώτα Μαυροπούλου,ο Μανώλης Πεχλιβανίδης ενώ στην βοήθεια της παραγωγής στην ρύθμιση του ήχου και στις επιλογές τραγουδιών ο Τάσος Καμπάνης.

Σε αυτή την εκπομπή θα ακούσεις τα τελευταία νέα του αθλητικού χώρου και συνεντεύξεις με πρωταγωνιστές τους αθλητές και παράγοντες του αθλητικού χώρου του Νομού μας.

Αυτήν την Τρίτη θα συνδεθούμε τηλεφωνικά με τα γήπεδα της Football League ενώ θα έχουμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με γνωστό δημοσιογράφο και ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού για να μας μεταφέρει τις τελευταίες εξελίξεις της ομάδας πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό καθώς και τα τελευταία νέα που αφορούν το πρωτάθλημα της Super League.

Όπως και να’ χει, το δίδυμο Μαυροπούλου-Πεχλιβανίδη έχει τη συνταγή για να σου μεταφέρει όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζεις!

Με σεβασμό στους ακροατές και στους ανθρώπους του Αθλητισμού.

Αναρτήθηκε από:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Απάντηση