ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Αστέρας Αλεξάνδρειας: Δείπνο συσπείρωσης για τους αυριανούς πρωταθλητές της Ακαδημίας

Μια άκρως οικογενειακή βραδιά ήταν η χθεσινή για την Ακαδημία του Αστέρα Αλεξάνδρειας.Ο νέος πρόεδρος της Ακαδημίας κ.Κώστας Φωτόπουλος και ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής κ.Πόλυς Χουρσουζίδης έκαναν το τραπέζι στους ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ14 μετά και την επιβλητική τους νίκη κόντρα στο αντίστοιχο τμήμα του ΠΑΟΚ Κουλούρας με 4-1.

Μπορεί το αποτέλεσμα σε αυτές τις ηλικίες να έχει μικρή σημασία ωστόσο οι άνθρωποι της Ακαδημίας εκμεταλλεύτηκαν την στιγμή καθώς οι μικροί ποδοσφαιριστές του συλλόγου ήταν φανερά χαρούμενοι από την νίκη τους.

Με αυτό τον τρόπο ο κ.Φωτόπουλος και ο κ.Χουρσουζίδης θέλησαν να δείξουν πως είναι κοντά στα παιδιά του συλλόγου και ζούνε μαζί τους τις επιτυχίες τους.Το παρών στην ευχάριστη συνάντηση έδωσε ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας Δημήτρης Πετκάκης και οι προπονητές Μάκης Γιαννόπουλος και Φάνης Δημόπουλος.

Η είσοδος του κ.Κώστα Φωτόπουλου σε συνεργασία με την εμπειρία και τις γνώσεις του κ.Πόλυ Χουρσουζίδη και του κ.Δημήτρη Πετκάκη φαίνεται ότι αλλάζει την φιλοσοφία της λειτουργίας της Ακαδημίας δίνοντάς την απαραίτητη προσοχή στις λεπτομέρειες,βάζοντας τις δικές του προσωπικές πινελιές στην ήδη πετυχημένη συνταγή του Αστέρα Αλεξάνδρειας.

Ρεπορτάζ:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Φωτορεπορτάζ:

Απάντηση