ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Δείτε πως σχολιάζουν τις ομάδες της Ημαθίας,αλλά και τις προβλέψεις του Στέλιου Νίκα SITE ΕΜΒΟΛΟΣ και Κώστα Πουλασουχίδη της 6ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣ Ημαθίας.

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη 16/10 η ραδιοφωνική εκπομπή του ΑVENA 97,7 «ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ» με παρουσιαστές τους Τάσο Καμπάνη και Μανώλη Πεχλιβανίδη.

Καλεσμένοι της εκπομπής ήταν ο Δημοσιογράφος του γνωστού SITE «ΕΜΒΟΛΟΣ» Στέλιος Νίκας καθώς και ο γνωστός δικηγόρος και Τεχνικός Διευθηντής της ομάδας του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας Κωνσταντίνος Πουλασουχίδης.

Στέλιος Νίκας και Κωνσταντίνος Πουλασουχίδης άριστοι γνώστες του ερασιτεχνικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου σχολίασαν την τρέχουσα αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’Ερασιτεχνικής,δίνοντας παράλληλα και τις προβλέψεις τους.

Αναφερθήκαμε στην ομάδα της Βέροιας άλλα και της Αγκαθίας καθώς είναι οι δυο ομάδες που αντιπροσωπεύουν τον νομό μας στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Ο Στέλιος Νίκας αναφέρθηκε στον τρόπο λειτουργίας του «ΕΜΒΟΛΟΣ» και στις πρωτοποριακές μεθόδους του γνωστού SITE.

Μας μίλησε για την υποστήριξη που θα πρέπει να διαθέτουν οι ομάδες στην προσπάθεια που κάνουν τα site με σκοπό να προβάλουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας και εμφανίστηκε αιχμηρός κατά των δημοσιογράφων που ασκούν κρητική και δημοσιογραφία βασιζόμενοι σε απόψεις και γνώμες.

Ο κ.Πουλασουχίδης αναφέρθηκε στην ομάδα της Αγίας Βαρβάρας και στο στόχο που δεν είναι άλλος από την παραμονή ενώ αναφέρθηκε και στην γυναικεία ομάδα του συλλόγου που ξεκινάει τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις.

Επιμέλεια:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Δείτε την ενδιαφέρουσα εκπομπή της Τρίτης  «ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ»

 

Απάντηση