ΗΜΑΘΙΑΙΣΤΟΡΙΚΑΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δείτε τι έγινε στην εκδήλωση των Ντόπιων Αλεξάνδρειας.Ποία κυρία να δηλώνει ότι θα είναι υποψήφια.Αλλά και τις πολιτικές παρέες όπως καθόταν με ότι σημαίνει αυτό (Βίντεο-Φωτο)

Με την γιορτή που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 18/10 στις εγκαταστάσεις του Λαογραφικού Ομίλου Ντόπιων Αλεξάνδρειας και Περιχώρων «Το Ρουμλούκι» ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα 106 χρόνια της απελευθέρωσης της Αλεξάνδρειας.

Τα Μέλη,τους φίλους και το πλήθος κόσμου που βρέθηκε εκεί,καλωσόρισε και ευχαρίστησε ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Κορφιώτης ο οποίος στην συνέχεια κάλεσε στο βήμα τον ιστορικό της περιοχής Δημήτρη Πανταζόπουλο,ο οποίος παρουσίασε τα ιστορικά γεγονότα της εποχής εκείνης.

Στην συνέχεια ακολούθησε γλέντι με παραδοσιακή μουσική, εδέσματα και ποτό που ετοίμαζαν και πρόσφεραν μέλη του συλλόγου.

Παρών στην εκδήλωση πολιτικά πρόσωπα,ηγεσία και υποψήφιοι Δήμαρχοι.

Και έχει ιδιαίτερη σημασία να δείτε ποίες οι πολιτικές παρέες και τα τραπέζια που είχαν σχηματιστεί όπως τα κατέγραψε η κάμερα και ο φωτογραφικός φακός του ράδιο avena fm 97,7 & avena.gr, που για μια ακόμη φορά μετέδιδε απευθείας live μέσω facebook «Τάσος Καμάνης» και της σελίδας «avena fm 97,7» την εκδήλωση.

Βίντεο-Φωτογραφίες Παναγιώτης Γιοβανόπουλος

Απάντηση