ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

«Ο Πιτσάβας έδειξε γιατί αποκτήθηκε!»Μεγάλη Νίκη της Α.Ε Σχοινά Bezyrogloy Farm απέναντι στην ομάδα της ΑΕΚ Καμποχωρίου (βίντεο+φωτο)

Για την 3η αγωνιστική της Β’Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Ημαθίας η ΑΕΚ Καμποχωρίου φιλοξένησε την ομάδα της Α.Ε Σχοινά σε ένα από τα ποιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής.

Από νίκη προέρχονταν οι γηπεδούχοι καθώς νίκησαν την προηγούμενη αγωνιστική την ομάδα του Διαβατού με 1-4 ενώ η Α.Ε Σχοινά προερχόταν από την βαριά ήττα από τον ΠΑΟ Κουλούρας με 1-5 και στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήθελε μόνο την νίκη για να γιατρέψει τον πληγωμένο της εγωισμό.

Ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού για τις δυο ομάδες με τον Σχοινά στην πρώτη καλή στιγμή με τον δαιμόνιο Πιτσάβα να καταφέρνει από κοντά στο 16′ να ανοίξει το σκορ βάζοντας νωρίς την ομάδα του σε θέση οδηγού (16′ 0-1).Ο Θεοδώρου στο 27′ με εκτέλεση φάουλ και ο Πιτσάβας με σουτ μετά από φάση διαρκείας στο 29′ προσπάθησαν να διπλασιάσουν τα τέρματα για την ομάδα τους χωρίς ωστόσο να τα καταφέρνουν.Η μεγαλύτερη στιγμή από πλευράς γηπεδούχων ήρθε στο 41′ με τον Νικολόπουλο να βγαίνει σε ανεπανάληπτο τετ α τετ,με τον Βρεττό ωστόσο να πέφτει στα πόδια του παίκτη της ΑΕΚ σώζοντας την εστία του από βέβαιη παραβίαση.

Στην επανάληψη είχαν την υπεροχή οι γηπεδούχοι που κυνηγούσαν το γρήγορο γκολ και την ισοφάριση.Στο 51′ ο Ματόπουλος με μακρινό δυνατό σουτ προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Βρεττό με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του.Στο 66′ της αναμέτρησης ο Χρυσάφης Μ. μετά από φάση διαρκείας μέσα στην  περιοχή του Σχοινά από κοντά σημείωσε την ισοφάριση ξεσηκώνοντας τους φίλους και τον πάγκο της ομάδας (66′ 1-1).Η ομάδα της ΑΕΚ πίεζε για την νίκη ωστόσο η χρυσή αλλαγή του Παπαδόπουλου Α. που έκανε ο προπονητής Αλέξης Κατσάρας αποδείχτηκε καθοριστική για το αποτέλεσμα του παιχνιδιού.Ο επιθετικός του Σχοινά εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την λανθασμένη επέμβαση του τερματοφύλακα Γκατζούφα στο 82′ μετά το σουτ του Πιτσάβα και με πλασέ έβαλε την ομάδα του για δεύτερη φορά σε θέση οδηγού (82′ 1-2).O Πιτσάβας έβαλε την τελευταία του πινελιά στο 87′  εκμεταλλευόμενος την καλή σέντρα του συμπαίκτη του και με ωραία κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα του Καμποχωρίου (87′ 1-3 τελικό).

Συμπέρασμα:Δίκαιο το αποτέλεσμα στο γήπεδο του Καμποχωρίου με την ομάδα του Σχοινά να έχει σε καλή μέρα πολλούς ποδοσφαιριστές που αποτελούν βαρόμετρο για την ομάδα.

Διαιτησία(ΠΙΤΟΣ -ΤΡΑΝΤΟΣ -ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ):Στάθηκαν στο ύψος τους οι διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης με τα λιγοστά λάθη εάν υπήρχαν να μην είναι άξια αναφοράς.

MVP(Αντώνης Πιτσάβας):Πέτυχε δυο γκολ είχε συμμετοχή σε ένα ακόμη και γενικά η συνεισφορά του στην σημερινή νίκη της ομάδας του ήταν μεγάλη,δείχνοντας για ακόμη μια φορά για ποιο λόγο αποκτήθηκε από την Α.Ε Σχοινά.Πολύ καλό παιχνίδι από τον επιθετικό της Α.Ε Σχοινά που αποτελεί βαρόμετρο για την ομάδα του.

Συνθέσεις:

AEK Καμποχωρίου(Νίκος Αναστασόπουλος):Γκατζούφας Περτσούνης(83’ Γερόπουλος) , Κουτσιάδης, Μηνούδης(73’ Harizi) , Νικολόπουλος(78’ Fabian) , Νιάκας Τσομίδης, Βουλγαράκης, Χρυσάφης Δ.(65’ Χρυσάφης Ε.), Ματόπουλος, Παπαδόπουλος.

Α.Ε Σχοινά(Αλέξης Κατσάρας):Βρεττός, Κούκλας, Μπενίσκος, Κίτσας Ε., Αραμπατζής(88’ Μπενίσκος) , Πιτσάβας(91’ Μαρούδας) , Θεοδώρου(85’ Λαζης ) , Καραμήτσος, Περπερίδης, Βασιλείου(64’ Παπαδόπουλος Α.) , Σαντικίδης.

Στα θετικά:Αρκετός ο κόσμος που παρακολούθησε την συγκεκριμένη αναμέτρηση με τους ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων να τους αποζημιώνουν με το όμορφο θέαμα που παρουσίασαν κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Στα αρνητικά:-

Σύνταξη-Ρεπορτάζ-Επιμέλεια:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Γκολ και φάσεις της αναμέτρησης:

Φωτορεπορτάζ:

Απάντηση