ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σάκης Κούγκας:θα είμαι υποψήφιος με τον Αργύρη Πανταζόπουλο. Δέχθηκα πιέσεις να μην είναι υποψήφιος με τον Μιχάλη Χαλκίδη.(βίντεο)

Συνέντευξη παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής 12/10 στο ράδιο AVENA 977 και στην ενημερωτική εκπομπή ”ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΑΤΙΕΣ”με τον Στέλιο κουρνιάκο  και Τάσο Καμπάνη ο πρώην αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης στον δήμο Αλεξάνδρειας Σάκης Κούγκας.

Μέσα από αυτήν τη συνέντευξη ξεκαθάρισε ότι θα είναι υποψήφιος με τον Αργύρη Πανταζόπουλου τον οποίο θεωρεί ως και τον τελικό Νικητή αυτής της αναμέτρησης. Ακόμη αναφερόμενος στα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν μέσα στη δημοτική ομάδα του Φώτη Δημητριάδη στην οποία ανήκει και για τις αντιδράσεις οι οποίες υπήρξαν και υπάρχουν αναφορικά με την υποψηφιότητα Πανταζόπουλου.Είπε. Πράγματι υπήρξαν,πιστεύει όμως ότι η ομάδα θα συγκληθεί εκ νέου και στο τέλος θα συνταχθεί μαζί του.

Για αυτά που ακούγονται ότι επιλέγει τον Αργύρη Πανταζόπουλου διότι θα μπορεί να τον ελέγχει ως Δήμαρχο.Είπε.Κάτι τέτοιο δεν υφίσταται, ότι είναι άδικο να λέγεται, διότι υποτιμά τόσο τον κύριο Πανταζόπουλου όσο και τον ίδιο.

παραδέχθηκε ότι πράγματι υπήρξαν πιέσεις από πολιτικούς του φίλους να μην είναι υποψήφιος με τον Μιχάλη Χαλκίδη τους οποίους φίλους όπως είπε σέβεται και τιμά.

παραδέχθηκε ακόμη ότι υπήρξε έντονη λογομαχία μεταξύ πολιτικού του φίλου και του Φώτη Δημητριάδη για τη στήριξη προς τον Αργύρη Πανταζόπουλου από την πλευρά τους μιας και ο Φώτης Δημητριάδης είχε αντίθετη άποψη πιστεύοντας ότι στις δύο προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις δεν τους είχε ψηφίσει και ως εκ τούτου δεν θα ήθελε ο ίδιος και η ομάδα του να στηρίξουν αυτή την υποψηφιότητα. Ο ίδιος όμως πιστεύει ότι τουλάχιστον το 2014 ψήφισε την δική τους παράταξη.

Τέλος στα σχόλια που ακούγονται ότι πολιτικοί του φίλοι αλλά και ο ίδιος επιθυμεί ο υποψήφιος δήμαρχος να είναι από την Αλεξάνδρεια, αλλά και στο ερώτημα γιατί ο ίδιος δεν θέτει υποψηφιότητα για τη θέση του δημάρχου.

Δείτε τι απάντησε στο βίντεο που ακολουθεί.

 

Απάντηση