ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο φεστιβάλ γυναικείου ποδοσφαίρου στα Ιωάννινα.

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο φεστιβάλ γυναικείου ποδοσφαίρου στα Ιωάννινα. Τις δράσεις της δεύτερης ημέρας, παρακολούθησαν το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. και πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Κώστας Βρακάς, ο δήμαρχος Ιωαννιτών Θωμάς Μπέγκας και  ο αντιπεριφερειαρχης Ηπείρου Βασίλης Γοργόλης.

Το παρόν έδωσαν επίσης οι εκπρόσωποι της τοπικής ΕΠΣ, Παναγιώτης Δάβης και Στέφανος Μιχάλης. Οι νεαρές παίκτριες που προέρχονταν από ακαδημίες των Ιωαννίνων και του Μετσόβου δεν πτοήθηκαν από την κατά περιόδους έντονη βροχόπτωση και ξεδίπλωσαν στην πλατεία Μαβίλη το πλούσιο ταλέντο τους ενώπιον των εκατοντάδων θεατών που παρακολούθησαν το πρόγραμμα, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημά τους.

“Ήταν μια υπέροχη διοργάνωση και αξίζουν συγχαρητήρια στην Ε.Π.Ο. και την ΕΠΣ Ηπείρου για τη σπουδαία δουλειά που κάνουν για την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου. Ο Δήμος μας στέκεται αρωγός σε τέτοιες πρωτοβουλίες, άλλωστε η περιοχή μας έχει δύο ομάδες που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα γυναικών. Τέλος, καλώ τον κόσμο των Ιωαννίνων να στηρίξει την Εθνική Κορασίδων στους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος”, δήλωσε στο epo. gr o κύριος Μπέγκας.

Αναρτήθηκε από:Mανώλης Πεχλιβανίδης

Απάντηση