ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Υποστήριξη διαρκείας στην Εθνική!

Τη δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων για τρεις αγώνες της Εθνικής Ομάδας πληρώνοντας την αξία των δύο, εκχωρεί η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στους φίλους και στις φίλες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ενώ προσφέρει εισιτήρια σε μειωμένες τιμές για παιδιά.

Επ’ ευκαιρία της έναρξης των εντός έδρας αγώνων της Εθνικής στο νεοσύστατο UEFA Nations League με την Ουγγαρία (Παρασκευή 12/10, 21:45), την Φινλανδία (Πέμπτη 15/11, 21:45) και την Εσθονία (Κυριακή 18/11, 21:45) στο ΟΑΚΑ, η ΕΠΟ υλοποιεί την επιθυμία των φιλάθλων να εκδώσει εισιτήρια διαρκείας, με την αγορά των οποίων ο ένας αγώνας θα προσφέρεται, στην ουσία, δωρεάν!

Τα εισιτήρια διαρκείας για τους 3 αγώνες της Εθνικής Ομάδας στο UEFA Nations League θα προσφέρονται στις θύρες 5, 7, 9, 11, 13, 29Α του ΟΑΚΑ και θα κοστίζουν 30€ και 40€ για πρόσβαση σε όλα τα ματς!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ακολουθήσουν τη διαδικασία πατώντας ΕΔΩ.

Μεμονωμένα εισιτήρια και παιδικά
Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία διάθεσης των εισιτηρίων τού πρώτου εντός έδρας αγώνα της Εθνικής στο Nations League εναντίον της Ουγγαρίας, ο οποίος θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου και ώρα 21:45.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ακολουθήσουν τη διαδικασία πατώντας ΕΔΩ.

Σε ό,τι αφορά τη διάθεση εισιτηρίων από τα εκδοτήρια του γηπέδου, αυτή θα πραγματοποιείται τις εξής ημέρες και ώρες:

Τρίτη 09/10: Σταθμός Ειρήνη 10:00 – 18:00
Τετάρτη 10/10: Σταθμός Ειρήνη 10:00 – 18:00
Πέμπτη 11/10: Σταθμός Ειρήνη 10:00 – 18:00
Παρασκευή 12/10: Σταθμός Ειρήνη από τις 10:00 μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα & Θύρα 12 από τις 15:00 έως την ώρα έναρξης αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα Ελλάδα-Ουγγαρία είναι 5€, 10€, 15€, 20€, ενώ για τους μικρούς φίλους και φίλες της Εθνικής έως 17 ετών θα εκδοθεί παιδικό εισιτήριο με έκπτωση 50% στις θύρες 7, 9, 11 (η έκδοση παιδικού εισιτηρίου δεν θα είναι δυνατή διαδικτυακά).

Οδηγίες προς κατόχους εισιτηρίων
Οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα πρέπει να κατευθύνονται στη θύρα που αναγράφει το εισιτήριό τους και μόνο. Περίπτωση να εισέλθει κάποιος στο γήπεδο από διαφορετική θύρα από αυτή που αναγράφεται στο εισιτήριο δεν υπάρχει. Αμέσως μετά την είσοδο στο γήπεδο, ο κάτοχος του εισιτηρίου θα πρέπει να κατευθύνεται και να καταλαμβάνει τη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο και μόνο.
Για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν θα ισχύσει καμία ταυτότητα Ελεύθερης Εισόδου απ’ όπου κι αν έχει εκδοθεί. Δικαίωμα εισόδου έχουν μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων και των διαπιστεύσεων που έχουν εκδοθεί από την ΕΠΟ.
Απαγορεύεται οι κάτοχοι των εισιτηρίων να έχουν μαζί τους κέρματα, αναπτήρες και μεταλλικά αντικείμενα. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε πανό/σημαίες με ρατσιστικό, ξενοφοβικό ή υβριστικό περιεχόμενο/σύμβολο.
Τα άτομα με κινητικά προβλήματα θα εισέλθουν από τη θύρα 13.

Αναρτήθηκε από:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Απάντηση