ΑΘΛΗΤΙΚΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Οι δύο προπονητές στο καράτε, ο Χρήστος Ξανθόπουλος και ο Αποστόλης Γρηγορέλης στον avena fm 97,7: ” Το καράτε επηρεάζει θετικά την προσωπικότητα των αθλητών.”

Οι δύο προπονητές καράτε που μετράν χρόνια εμπειρίας στην προπονητική ο κ. Αποστόλης Γρηγορέλης και ο κ. Χρήστος Ξανθόπουλος ήταν καλεσμένοι στο ραδιόφωνο avena 97,7 & avena.gr και στην εκπομπή “Άνω Κάτω” με τη Δέσποινα Καρέκλα την Τρίτη (18-9).

Όπως μας είπαν οι δύο προπονητές το καράτε είναι ιαπωνικό άθλημα και είναι ξεχωριστό εξαιτίας της  φιλοσοφίας του. Ανήκει στα ολυμπιακά αθλήματα και οι αθλητές μαθαίνουν να έχουν αυτοέλεγχο, εκρηκτικότητα, αγωνιστικό πνεύμα, μαχητικότητα και πειθαρχία, στοιχεία τα οποία επηρεάζουν θετικά την προσωπικότητά τους.

Η σκληρή προπόνηση, η καλή ψυχολογία και η εμπειρία παίζουν καθοριστικό ρόλο ώστε οι αθλητές να πετύχουν υψηλούς στόχους.

Στην σχολή τους λειτουργούν καθημερινά τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων. Πρόκειται για έναν ενεργό σύλλογο από τον οποίο αθλητές όλων των ηλικιών συμμετέχουν σε πανελλήνια πρωταθλήματα και κάποιοι από αυτούς εκπροσωπούν την εθνική ομάδα.

Περισσότερα δείτε στο βίντεο:

Απάντηση