ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Πέμπτη 20/9

Είστε διατεθειμένη να συζητήσετε με τους συνεργάτες σας τις καινοτόμες ιδέες σας για το μέλλον και εκείνοι είναι διατεθειμένοι να σας ακούσουν προσεκτικά. Η Σελήνη επισκέπτεται τον Υδροχόο και θα είστε υπερβολικά συναισθηματική και αυτό θέλει προσοχή…

ΚΡΙΟΣ
Νέες ιδέες κατακλύζουν το μυαλό σας και προσπαθήσετε να τις θέσετε σε εφαρμογή. Παρά τις διαφωνίες που υπάρχουν στο εργασιακό σας περιβάλλον θα προχωρήσετε με αποφασιστικότητα. Είναι μια περίοδος που αναζητάτε την αλλαγή. Ακόμα και στη προσωπική σας ζωή αναζητάτε το καινούριο αφήνοντας πίσω, τις παλιές συνήθειες. Προσοχή όμως… μην πληγώσετε τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας. Τα οικονομικά δεν θα έχουν καμία αξιοσημείωτη μεταβολή.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα δεν είναι ημέρα τεμπελιάς. Βάλτε τα δυνατά σας για να φτάσετε στην κορυφή. Εάν δεν το κάνετε εσείς κάποιος άλλος θα το κάνει. Στις οικονομικές υποθέσεις θα έχετε μια πολύ ικανοποιητική μέρα. Στο προσωπικό σας χρόνο επιλέξτε να κάνετε μια δραστηριότητα που θα σας επιτρέψει να διασκεδάσετε πολύ με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο σύντροφός σας είναι χαρούμενος με την αλλαγή στην ψυχολογία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Πολλά θα αλλάξουν στα επαγγελματικά σας, αρκεί να προσπαθήσετε. Αν είστε πρόθυμη να κάνετε ό, τι χρειαστεί για να πετύχετε τους στόχους σας, αποφύγετε σκληρά βήματα και αδικαιολόγητα μέτρα. Σεβαστείτε τα συναισθήματα των ανθρώπων γύρω σας, ειδικά εκείνων που είναι εκεί για να σας βοηθήσουν. Στα οικονομικά σας χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς οι συνεχόμενες μεταβολές του περιβάλλοντος φέρνουν αστάθεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και θα καταφέρετε μεγάλα πράγματα. Είστε έξυπνη και δημιουργική και ήρθε η ώρα να το αποδείξετε. Προσοχή όμως μην το παρακάνετε με αυτήν την αυτοπεποίθηση. Να είστε προσεκτική με ερωτήσεις που αφορούν λεπτά ζητήματα. Τα οικονομικά σας δεν θα παρουσιάσουν ιδιαίτερη μεταβολή. Στην προσωπική σας ζωή, ήρθε η στιγμή να παίξετε έξυπνα το παιχνίδι. Αν υποψιάζεστε κάτι, τότε κινηθείτε σωστά και θα βρείτε τις απαντήσεις που ζητάτε.

ΛΕΩΝ
Νέες επιχειρηματικές ιδέες έρχονται στο προσκήνιο. Σήμερα θα βρείτε έναν νέο σύμμαχο στον εργασιακό σας χώρο ο οποίος θα σας βοηθήσει να εκτοξεύσετε ακόμη περισσότερο την καριέρα σας. Τα οικονομικά σας έχουν βελτιωθεί αρκετά και δεν θα παρουσιάσουν κάποια ιδιαίτερη μεταβολή. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην προσωπική σας ζωή. Εάν είστε ελεύθερη ένα νέο πρόσωπο θα εμφανιστεί στη ζωή σας το οποίο θα αποτελεί το ιδανικό ταίρι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Υποτονική και μελαγχολική η σημερινή ημέρα. Αντιμετωπίζετε κάποιες δυσκολίες στα επαγγελματικά σας σχέδια και ενδέχεται μερικές από τις υποχρεώσεις σας να μείνουν σε αναμονή. Μην ζητήσετε τη βοήθεια τρίτων σε οικονομικά ζητήματα, γιατί το πιο πιθανό είναι να σας οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. Πιστέψτε στον εαυτό σας και πάρτε πρωτοβουλίες. Θα αντιμετωπίσετε και κάποια προβλήματα στην προσωπική σας ζωή. Κάτι συμβαίνει στο σπίτι με τον αγαπημένο σας. Προσπαθήστε να βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας γιατί στο τέλος θα ξεφύγει η κατάσταση και δεν θα ξέρετε τι να πρωτοβελτιώσετε.

ΖΥΓΟΣ
Οι απαιτήσεις στον εργασιακό χώρο σήμερα θα είναι πολλές και οι συνάδελφοι σας θα ζητήσουν την βοήθεια σας. Θα αποκτήσετε έναν ηγετικό ρόλο και θα πρέπει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Οι απαιτήσεις αυτές θα σας πάνε πίσω στην προσωπική σας ζωή γι αυτό μην κάνετε σχέδια εξόδου για σήμερα. Καθίστε στο σπίτι και απολαύστε λίγο ποιοτικό χρόνο για τον εαυτό σας. Τα έξοδα συνεχίζουν να συσσωρεύονται κι εσείς προσπαθείτε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις. Ευτυχώς, ξεκινάει μια περίοδος που θα είναι καλύτερη για τα οικονομικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μια μέρα που δεν θα έχει αξιοσημείωτες μεταβολές στο εργασιακό χώρο και στα προσωπικά. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις δεν θα σας απασχολήσουν περισσότερο από όσο συνήθως, επομένως θα επιστρέψετε στην ώρα σας στο σπίτι σας. Μάλιστα είναι η τέλεια ευκαιρία για να συμμαζέψετε το σπίτι σας και να οργανωθείτε. Βάλτε σε μία τάξη τις εκκρεμότητες σας στα οικονομικά. Στα αισθηματικά προβλέπεται μια νέα γνωριμία με την οποία θα δημιουργήσετε ένα ισχυρό δεσμό (φιλικό ή ερωτικό).

ΤΟΞΟΤΗΣ
Όλα τα μεγάλα σχέδια που κάνατε χθες έχουν πέσει στο κενό. Εάν δείξετε ευελιξία και είστε διατεθειμένη να αλλάξετε τα σχέδια σας, πιθανόν να βρείτε την επιτυχία πολύ πιο γρήγορα από ό, τι σχεδιάσατε. Η επιτυχία αυτή θα επηρεάσει άμεσα τα οικονομικά σας. Στα αισθηματικά υπάρχει μια αίσθηση φόβου, που σας φρενάρει από το να πάρετε πρωτοβουλίες. Μην το κάνετε αυτό στον εαυτό σας καθώς με λίγη προσπάθεια μεγάλα πράγματα θα συμβούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δυσκολίες σας περιμένουν σε επαγγελματικά και προσωπικά καθώς η μέρα σας βρίσκει πολύ νευρική. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε πολλή ενέργεια για να καταπολεμήσετε αυτά τα προβλήματα. Οι πλανήτες σας δίνουν την υποστήριξή τους. Ακόμα και με τη βοήθειά τους όμως πολλά θα εξαρτηθούν από εσάς και από την εφευρετικότητα σας. Αποφύγετε να κάνετε πολλά έξοδα, διαφορετικά θα έχετε προβλήματα, παρόλο που τα οικονομικά σας έχουν αρχίσει να πηγαίνουν καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα επαγγελματικά σας θα πάνε αρκετά καλά. Εστιάστε σε ένα νέο στόχο. Τα αποτελέσματα αυτού του στόχου μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ορατά στο άμεσο μέλλον, όμως θα σας φέρουν νέες επιτυχίες. Τα οικονομικά σας δεν θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο, παρόλο που έχετε πολλά έξοδα. Θα τα τακτοποιήσετε όλα με τον καλύτερο τρόπο και θα σας δοθούν ευκαιρίες ακόμα και για νέα ψώνια που θα ανανεώσουν την διάθεσή σας. Σήμερα μπορείτε να αφεθείτε στα χέρια του αγαπημένου σας, ο οποίος έχει πάρα πολλά σχέδια και θα σας εκπλήξει.

ΙΧΘΕΙΣ
Θα υπάρξει μια μεγάλη επιτυχία σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα, που θα αλλάξει την διάθεσή σας. Αυτή η αλλαγή της διάθεσης θα επηρεάσει θετικά και τα αισθηματικά σας. Η αλλαγή στην ψυχολογία σας είναι κάτι που κάνει πολύ χαρούμενο τον αγαπημένο σας. Ίσως, αν είστε παντρεμένη, να σκέφτεστε πλέον πολύ σοβαρά την απόκτηση ενός παιδιού.

www.tlife.gr

Απάντηση