ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΕΛΛΑ

Αστέρας Αλεξάνδρειας-ΑΟ Φίλλιπος Πενταπλατάνου.Φιλικό προετοιμασίας Κ16(video-foto)

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των εφηβικών τμημάτων (Κ16) των Ακαδημιών με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Το εφηβικό τμήμα του Αστέρα Αλεξάνδρειας αντιμετώπισε σε φιλικό προετοιμασίας την Τετάρτη 5/9 και ώρα 18:00 στις εγκαταστάσεις του το αντίστοιχο τμήμα της Ακαδημίας του Α.Ο Φίλιππου Πενταπλατάνου με τα μηνύματα να είναι αισιόδοξα καθώς και οι δυο ομάδες έδειξαν ότι διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά ώστε να πρωταγωνιστήσουν και φέτος στο εφηβικό πρωτάθλημα.

Με το καλημέρα προηγήθηκε η ομάδα του Αστέρα Αλεξάνδρειας καθώς πριν συμπληρωθεί το 1′ της αναμέτρησης ο Κίτσας από πλάγια θέση σημείωσε το 1-0 στην αναμέτρηση. Η απάντηση ήρθε άμεσα από τους φιλοξενούμενους καθώς στην επόμενη φάση ο Μοσχόπουλος με ωραίο πλασέ σημείωσε την ισοφάριση. Δύο γκολ από τα αποδυτήρια για τις δυο ομάδες δείχνοντας από πολύ νωρίς τις επιθετικές διαθέσεις τους.Ισορροπημένο παιχνίδι μέχρι το πρώτο 20′ με την ομάδα του Πενταπλατάνου να παίρνει σε αυτό το σημείο τον έλεγχο του κέντρου ζητώντας με αξιώσεις ένα δεύτερο τέρμα Ο Μουστάκας το κατάφερε στο 35′ με διαγώνιο σουτ νικώντας τον τερματοφύλακα του Αστέρα,βάζοντας την ομάδα του σε θέση οδηγού.

Με τρία τέρματα και αρκετές χαμένες ευκαιρίες τελείωσε το πρώτο ημίχρονο του αγώνα.Ένα πρώτο ημίχρονο που ενθουσίασε του φίλους και γονείς που βρέθηκαν στο γήπεδο του Νησίου,με τα παιδιά των δυο ομάδων να τους αποζημιώνουν με το όμορφο θέαμα που παρουσίασαν.

Την ίδια εικόνα περιμέναμε στο Β’ μέρος και αυτό ακριβώς έγινε. Η ομάδα των γηπεδούχων μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, παίρνοντας την κυκλοφορία και τον έλεγχο του κέντρου με τον Μπράβο από πλευράς Αστέρα να ανεβάζει αισθητά την απόδοσή του βοηθώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την ομάδα του.Η ισοφάριση ήρθε στο 60′ με τον Μαντζουρίδη μετά από οργανωμένη αντεπίθεση να πετυχαίνει το 2-2.Ο Μουστάκας είχε για μια ακόμη φορά έτοιμή την απάντηση του και με ωραίο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και τρίτο για την ομάδα του Φιλίππου (2-3).Συνέχισε την καλή παρουσία του ο Αστέρας στο β’ ημίχρονο και αυτό ανταμείφθηκε στο 70′ του αγώνα με τον Ριζόπουλο να πετυχαίνει την ισοφάριση διαμορφώνοντας το 3-3.Στο 75′ ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε πέναλτι υπέρ της ομάδας του Αστέρα  με τον Βασιλείου να ευστοχεί διαμορφώνοντας και το τελικό 4-3.

Από ένα ημίχρονο μοιράστηκαν οι δυο ομάδας με την ομάδα του Πενταπλατάνου να υπερέχει στο Α΄ ημίχρονο και την ομάδα του Αστέρα να παρουσιάζεται καλύτερη στο Β’.

Θετικά τα μηνύματα από την παρουσία των δύο ομάδων στον αγωνιστικό δείχνοντας ότι και φέτος θα πρωταγωνιστήσουν.

Στα θετικά: Εντυπωσίασε η παρουσία των φίλων και γονέων του Α.Ο Φίλιππου Πενταπλατάνου στις εγκαταστάσεις του Αστέρα, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την προσπάθεια των νεαρών ποδοσφαιριστών αλλά και του προέδρου Μαλαματίδη Δημήτριου που βρίσκεται πάντα κοντά στις αγωνιστικές και όχι μόνο υποχρεώσεις της Ακαδημίας του Φιλίππου.

Στα αρνητικά:-

Διαιτητής (Πόλυς Χουρσουζίδης):Την ποδοσφαιρική του εμπειρία απέδειξε για ακόμη μια φορά ο υπεύθυνος της Ακαδημίας του Αστέρα,διαχειρίζοντας το παιχνίδι επάξια. Θα πρέπει να τονίσουμε σε αυτό το σημείο και την άριστη συμπεριφορά και των δυο προπονητών που σεβάστηκαν κάθε απόφαση του διαιτητή έστω και σε φιλικό επίπεδο παροτρύνοντας και τα παιδία των δυο ομάδων να κάνουν το ίδιο.

Συνθέσεις:

Αστέρας Αλεξάνδρειας (Τάσος Χουρσουζίδης): Τριανταφυλλίδης,Βασιλείου, Στουγιανόπουλος,Μιχαλακάκης,Κατράνας, Μπράβος,Δελιόπουλος,Ηλιόπουλος, Κίτσας,Ντεντσογλίδης,Μαντζουρίδης,Ριζόπουλος,Μάρκου,Παπαεμανουήλ, Βαλσαμόπουλος,Μπαλμί

Α.Ο Φίλιππος Πενταπλατάνου (Καρτσακλής Ευάγγελος): Μαζερτσής,Μητώνας, Αλμπάνης,Πίττας,Ντιούδης,Μουστάκας,Δημητριάδης,Τσιτσούκης,Ευθημίου, Κυρανούδης,Καράμπελας,Μοσχόπουλος,Παναγιωτόπουλος,Ντουβλαντζής,Τσάλμας.

Ρεπορτάζ.Μανώλης Πεχλιβανίδης

 

Απάντηση