ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η Μιράντα Μουρβετίδου από τον σύλλογο Καππαδοκων “Βαρασός” Πλατέος μιλά στον avena fm 97,7 σχετικά με την μουσικοχορευτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στο Πλατύ.

Στην εκπομπή “Πρωινές Ματιές” στο ράδιο avena 97,7 & avena.gr ήταν καλεσμένη η κ. Μιράντα Μουρβετίδου, ταμίας του πολιτιστικού συλλόγου Καππαδοκων “Ο Βαρασός” Πλατέος και μίλησε στη Δέσποινα Καρέκλα σχετικά με την μουσικοχορευτική εκδήλωση που διοργανώνεται στα πλαίσια εορτασμού του Ιερού Ναού Γεννήσεως της Θεοτόκου την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018 μετά τον πανηγυρικό εσπερινό στις 20:30 μμ στο Πλατύ Ημαθίας, τιμώντας τη μνήμη της Παναγιάς Σουλτάνας.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει το παιδικό – εφηβικό χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Καππαδοκών Πλατέος «Ο Βαρασός», ο Σύλλογος Σμυρναίων Μικρασιατών Ελευθερίου – Κορδελιού «Η Αγία Φωτεινή» και ο Μικρασιατικός Σύλλογος Ν. Ευκαρπίας «Ουσάκ».

Ο σύλλογος συμμετέχει σε αρκετές εκδηλώσεις και προσπαθεί να διοργανώνει εκδηλώσεις.

Είναι ένας σύλλογος που προσπαθεί να διδάξει την ιστορία  αλλά και να κρατήσει την παράδοση εν ζωή.

Επίσης, ο σύλλογος έχει φιλανθρωπικό και ανθρωπιστικό χαρακτήρα. Σημαντικό είναι το γεγονός, ότι οργανώθηκε η τράπεζα αιμοδοσίας. Επίσης, μέλημα του συλλόγου είναι να εμπλουτίζουν τις ενέργειές τους με καλλιτεχνικές δράσεις.

Λειτουργούν τρία χορευτικά τμήματα και οι εγκαταστάσεις του είναι στο Πλατύ.

Απάντηση