ΑΘΛΗΤΙΚΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Πούλιος Πέτρος στο ράδιο avena 97,7  και στη WebTV του σταθμού.

Ο Πούλιος Πέτρος στο ράδιο avena 97,7  και στη WebTV του σταθμού.

Δείτε στη WebTV και ακούστε την εκπομπή,   « Η μπάλα στην κερκίδα », της Τρίτης 24 /7/2018 του Ράδιου avena 97,7  που παρουσιάζεται από τους Γιάννη Ζήνα και Πεχλιβανίδη Μανώλη. Καλεσμένος της εκπομπής ήταν ο Πούλιος Πέτρος, υπεύθυνος της Ακαδημίας Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας.

Μεταξύ άλλων,  ειπώθηκαν:

·         Η στελέχωση των ερασιτεχνικών σωματείων από τα παιδιά των Ακαδημιών.

·         Ο ρόλος των υπευθύνων των ακαδημιών στην διαπαιδαγώγηση των μικρών ποδοσφαιριστών. Είναι μεγάλη η ευθύνη  απέναντι στην τοπική κοινωνία.

·         Η ακαδημία των Τηλεμάχων θα λειτουργήσει την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά με όλα τα τμήματα της . Ευχάριστο γεγονός το πρωτάθλημα νέων, Κ16 που θα τρέξει την επόμενη χρονιά.

·         Η επιτυχία της ακαδημίας είναι το να ικανοποίηση και σε υψηλό επίπεδο τις απαιτήσεις των ποδοσφαιριστών,  αλλά και το να δώσει τη χαρά της συμμετοχής και της ικανοποίησης σε αυτούς που θα ήθελαν να συμμετάσχουν απλώς παίζοντας ποδόσφαιρο.

·         Προϋπόθεση για να διακριθεί ένας ποδοσφαιριστής είναι πρώτα να δουλέψει πολύ σκληρά.

·         Ο ρόλος των ακαδημιών είναι να εμπνεύσουν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και να θέσουν υψηλούς στόχους.

·         Η επένδυση σε κατάλληλους ανθρώπους. Η εισαγωγή των μικρών παιδιών στην οικογένεια των Τηλέμαχων είναι μεγάλο γεγονός και η ανάληψη του τμήματος των « μπαμπίνι ».

·         Οι σειρήνες που ηχούν στο χώρο των ακαδημιών είναι πολλές και επηρεάζουν τους γονείς. Υπάρχουν και κακοί επαγγελματίες στο χώρο των ακαδημιών.

·         Τα χαρίσματα που πρέπει να έχει το ταλέντο για να διαπρέψει στο χώρο του ποδοσφαίρου.

·         Η μεταγραφή των παιδιών σε άλλες περιοχές είναι δύσκολη και μπορεί να γίνει με  προϋποθέσεις.

·         Η ακαδημία των Τηλέμαχων έχει αναπτύξει δίκτυο γνωριμιών με το χώρο του ποδοσφαίρου.

·         Ο Πιπιλιάρης Γιάννης έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις με την Ακαδημία του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.

·         Το τουρνουά που γίνεται από τους Τηλέμαχους στο Νησέλι έχει ξεκινήσει εδώ και εννέα χρόνια και είναι ανταγωνίσιμο με αυτό που κάνουν επαγγελματικές εταιρείες. Το κέρδος των παιδιών είναι πολύ μεγάλο.

·         Η Ακαδημία θα ξεκινήσει μετά το Δεκαπενταύγουστο και όλο το επιτελείο της είναι έτοιμο για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

·         Η ποδοσφαιρική χρονιά στις Ακαδημίες έχει τρεις περιόδους,  την περίοδο προετοιμασίας,  την αγωνιστική και την μεταβατική περίοδο.

·         Μεταβατική περίοδος είναι οι δραστηριότητες που κάνουν τα παιδιά (ατομικές προπονήσεις).

·         Ο ανταγωνισμός των ακαδημιών.

 

Απάντηση