ΑΘΛΗΤΙΚΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο πρωταθλητής jiu jitsu Στέφανος Τζουμακάρης στον avena fm 97,7:”Ο πρωταθλητισμός απαιτεί θυσίες και αποτελεί τρόπο ζωής, είναι μια εξάρτηση.”

O πρωταθλητής σε πανελλαδικό, σε βαλκανικό, σε ευρωπαϊκό και σε παγκόσμιο επίπεδο jiu jitsu Στέφανος Τζουμακάρης ήταν καλεσμένος στο ραδιόφωνο avena 97,7, avena.gr και youtube: kanali avena την Τετάρτη 25-7 και παραχώρησε μια συνέντευξη στη Δέσποινα Καρέκλα.

Ξεκίνησε περίπου 4,5 χρονών να ασχολείται με το καράτε, το παγράτιο και το jiu jitsu στον Α.Σ.Κ Αλεξάνδρειας με προπονητές αρχικά τον κ. Βασίλη Παπαδόπουλο και έπειτα με τον Γιάννη και τον Στέφανο Παπαδόπουλο.

Στα 15 του χρόνια άρχισε να ασχολείται με τον πρωταθλητισμό, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο και προσωπική δουλειά. Τονίζει, επίσης, τον διαχωρισμό ανάμεσα στον αθλητισμό και στον πρωταθλητισμό καθώς υπάρχουν σημαντικές διαφορές. Ο πρωταθλητισμός απαιτεί θυσίες και αποτελεί γι’ αυτόν πλέον τρόπο ζωής, είναι μια εξάρτηση.

Μια ήττα δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση αποτυχία αλλά είναι ο τρόπος για να γίνει καλύτερος.

Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισε να σπουδάσει φαρμακευτική στο ΑΠΘ βρίσκοντας την συγκεκριμένη επιστήμη πολύ ενδιαφέρουσα.

Στόχος του είναι να συμμετέχει στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2024 στο jiu jitsu.

Περισσότερα δείτε στα videos:

 

Απάντηση