ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Ο ΑΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ Αλεξάνδρειας,πρωτοπορεί,ευχαριστεί και προσκαλεί…

Ο ΑΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ Αλεξάνδρειας ακολουθώντας τις σύγχρονες επιταγές της προπονητικής, ετοίμασε ένα πρωτοποριακό  και μοναδικό για τα Ελληνικά δεδομένα, μεταφερόμενο Ολυμπιακών προδιαγραφών ΡΙΝΓΚ, ώστε τους Καλοκαιρινούς μήνες οι αθλητές του να μπορούν να προπονηθούν υπαίθρια, αποφεύγοντας τον καύσωνα,αλλά και την ”κλεισούρα”των προπονητηρίων πυγμαχίας.

Φυσικά στα πλαίσια της προσπάθειας από τον σύλλογο διάδοσης του αθλήματος,θα έχουν την δυνατότητα σε αυτόν τον υπέροχο χώρο να αθληθούν και όσοι και όσες θέλουν να γνωρίσουν από κοντά αυτό το υπέροχο δυναμικό σπορ.

Και λέμε και όσες γιατί το άθλημα αυτό,ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια έχει αγαπηθεί από τις γυναίκες όλων των ηλικιών και μάλιστα με εκπληκτικά αποτελέσματα.

Το ΡΙΝΓΚ αυτό αφού παρουσιάστηκε το Σάββατο 23/6 μπροστά στο Πολιτιστικό Κέντρο της Αλεξάνδρειας,μεταφέρθηκε στον χώρο του Αμφιθεάτρου όπου εκεί θα παραμείνει τους Καλοκαιρινούς μήνες για να αθλούνται οι αθλητές της ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ αλλά και όποιος άλλος θέλει να γνωρίσει το άθλημα.

Βέβαια αυτό το ΡΙΝΓΚ μπόρεσε να γίνει χάρη στην πατέντα και ιδέα του Γιώργου Κουζιώρτη και της οικογένειας και με την οικονομική συνδρομή των χορηγών που ο σύλλογος ευχαριστεί και αναφέρει.

Τέλος ευχαριστεί και την διοίκηση του Δήμου για την άμεση ανταπόκριση στην παραχώρηση του χώρου.

ROYAL SPORT. ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ. ΔΑΡΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΟΤΌΠΟΥΛΑ. ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ 

VRETOS. ΑΝΑΚΎΚΛΩΣΗ

TAILOR GASTRONOMY BAR

TRAFFIC CAFE BAR

LION CLEAN ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΟΚΕΤΏΝ ΚΑΙ ΧΆΛΙΑ. ΓΑΛΑΤΣΙΔΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΤΑΧΥΔΡΑΒΛΙΚΗ ΤΖΟΥΜΑΚΑΡΗΣ

ΒΑΦΑ. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΊΟ.

ΠΛΑΤΣΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ & ΛΕΝΑ. ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ 

ΕΛΑΣΤΙΚΑ.ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΚΥΤΤΑΡΟ

 

 

 

 

 

 

Απάντηση