ΑΓΡΟΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Στέλιος Κουρνιάκος-Τάσος Χαλκίδης. Σκληρή απάντηση σε ΕΚΕ και τι κάνουν οι Συνεταιρισμοί για να προστατέψουν τους αγρότες;(video)

Σκληρή και επικριτική η απάντηση προς την ΕΚΕ (Ένωση κονσερβοποιών Ελλάδος) και συναιτερισμούς που δόθηκε μέσω της εκπομπής ΄΄ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΑΤΙΕΣ”του ΡΑΔΙΟ AVENA 977, AVENA.GR και WEB του σταθμού,το πρωί της Τρίτης 26/6 από τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Βέροιας Τάσο Χαλκίδη και τον δημοσιογράφο της εκπομπής Στέλιο Κουρνιάκο.

Αφορμή της συνέντευξης η ανακοίνωση-υπόδειξη της ΕΚΕ προς τους ροδακινοπαραγωγούς και η απάντηση του Συλλόγου προς την ΕΚΕ.

Τονίστηκε λοιπόν στην εκπομπή ότι καλώς η ΕΚΕ έχει αυτές τις απαιτήσεις,τι κάνει όμως προς την κατεύθυνση της αναλογικής βάσει κόστους πληρωμής του προϊόντος αυτού;

Στο σημείο αυτό εξεράγει ο Στέλιος απέναντι των συλλογικών οργανώσεων και συνεταιρισμών των αγροτών,οι οποίοι όπως είπε επιτρέπουν στην ΕΚΕ να λειτουργεί αποκλειστικά υπέρ των συμφερόντων της,φτάνοντας στο σημείο να τους υποδεικνύουν τον τρόπο καλλιέργειας και διοχέτευσης των προϊόντων στην αγορά με τιμές πώλησης που τους ανακοινώνεται πολύ εκ των υστέρων.

Απάντηση