ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Ισόπαλο το ντέρμπι στο Καμποχώρι με τον Τριπόταμο 1-1 και ανοικτοί λογαριασμοί στην υπόθεση τίτλος (video-foto)

Για ένα αποτέλεσμα έπαιζε το Καμποχώρι και δεν ήταν άλλο από την νίκη και για αυτό μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο  να διεκδικήσει απέναντι στην πρωτοπόρο και ισοβαθμούσα  στην πρώτη θέση ομάδα του Αστέρα Τριποτάμου.

Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο εκτός από το γόητρο θα έκρινε πολλά για την υπόθεση τίτλος, μιας και η ομάδα του Καμποχωρίου είχε χάσει με 2-1 στην έδρα της αντίπαλης ομάδας.

Έτσι λοιπόν από το ξεκίνημα του παιχνιδιού η δύναμη και το πάθος κυριάρχησε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και τα λάθος σφυρίγματα της διαιτησίας κατά λάθος κυρίως του Καμποχωρίου(ακύρωση γκολ)ως ένα βαθμό ήταν η αιτία πού ο εκνευρισμός κυριάρχησε και σαν αποτέλεσμα είχε στο 30′ ο Φραγκόπουλος να αποβληθεί και να αφήσει την ομάδα του με δέκα παίκτες. Παρόλα αυτά οι ποδοσφαιριστές του Κκαμποχωρίου δεν το έβαλαν κάτω είχαν ευκαιρίες για να πεοηγηθούν.Η ομάδα  του Τριποτάμου όμως έχοντας πλέον και το πλεονέκτημα του ενός ποδοσφαιριστή παραπάνω έπαιζε χωρίς άγχος Και χωρίς πίεση και στο 45′ με κεφαλιά του Έξαρχου μετά από κόρνερ έκανε το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι η ομάδα του Καμποχωριού αν και έπαιζε με δέκα ήταν αυτή η οποία είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων Και την υπέροχη.Η αντίπαλη ομάδα προσπαθούσε με αντεπιθέσεις και με το πλεονέκτημα του ενός ποδοσφαιριστή επιπλέον προσπαθούσε να βρει τα κενά στην άμυνα της τοπικής ομάδας για να επιτύχει ένα δεύτερο τέρμα που θα της εξασφάλιζε την Νίκη.

Το αγωνιστικό όμως πάθος των ποδοσφαιριστών της τοπικής ομάδας απέφερε καρπούς και στις καθυστερήσεις  του αγώνα μετά από φάουλ του Τόζογλου (και αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν μείνει και αυτοί με 10 μετά από αποβολή ποδοσφαιριστή τους) κάτω από τη γραμμή του κέντρου με κεφαλιά μέσα από την περιοχή ο Γιώργος Βουλγαράκης έγραψε το τελικό 1-1 το όποιο αποτέλεσμα αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς στην υπόθεση τίτλος,δίνει όμως προβάδισμα στην ομάδα του Αστέρα Τριποτάμου λόγω της νίκης στην έδρα της επί της ΑΕΚ καμποχωρίου με 2-1

Απάντηση